Να πόσο μακριά μπορεί να σε πάει ένα Like και τα δημητριακά FITNESS®!

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο έχουν επηρεάσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την καθημερινότητά και τη ζωή μας γενικότερα; Αν όχι, φαντάσου λοιπόν εκεί που μια όμορφη και ήσυχη ημέρα παίρνεις πρωινό στο μπαλκόνι του σπιτιού σου -καλή ώρα σαν τώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο – να βρεθείς την επόμενη ημέρα 8.000 χιλιόμετρα μακριά για να απολαύσεις το αγαπημένο σου πρωινό. Τέλεια, θα έλεγα εγώ! Μα γίνονται «θαύματα» στις μέρες μας;! Θα αναρωτιέσαι και με το δίκιο σου…

Κι όμως γίνονται! Όπως έγινε με τη Μαριάννα και τη Στέλλα, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής! Το εισιτήριο για αυτό το ταξίδι όσο και αν σου φαίνεται περίεργο δεν ήταν άλλο από ένα απλό Like στη σελίδα των δημητριακών ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé.

Πάντα πρωτοπόρα τα δημητριακά FITNESS®, τα οποία άλλωστε μας έχουν συνηθίσει σε ξεχωριστές ιδέες, αυτή τη φορά θέλοντας όχι μόνο να ευχαριστήσουν αλλά και να προσφέρουν μία έξτρα έκπληξη σε μερικές από τις πιο πιστές τους φίλες για την προτίμηση και την αγάπη που τους δείχνουν, τις επιβράβευσαν με ένα ταξίδι πραγματική εμπειρία ζωής. Δεν πας και κάθε μέρα στη Νότια Αφρική εδώ που τα λέμε!

Κορίτσια της «διπλανής πόρτας», η Μαριάννα και η Στέλλα επιλέχθηκαν ανάμεσα από χιλιάδες άλλες κοπέλες που ακολουθούν τα FITNESS® στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook και πήραν το αγαπημένο τους πρωινό στο ηλιόλουστο Κέιπ Τάουν. Μαζί τους την ίδια διαδρομή ακολούθησαν κι άλλες «πιστές» φίλες των FITNESS® από τη Μεσόγειο, συγκεκριμένα από την Ισπανία και την Πορτογαλία. Ενώ στην αρχή, εκτός από τα δημητριακά FITNESS®, το μόνο που ένωνε τα κορίτσια είναι το γεωγραφικό πλάτος με τη 40η παράλληλος που περνά και τις 3 χώρες, στο τέλος του ταξιδιού έγιναν αχώριστες!

Και αν νομίζεις πως το ταξίδι ήταν μόνο για να ανακαλύψουν τα κορίτσια τις ομορφιές και τα μυστικά εκεί κάτω στο μακρινό Νότιο ημισφαίριο, τότε είσαι γελασμένη!

Η πρόσκληση αυτή περιλάμβανε κι άλλες εκπλήξεις, δίνοντας άλλη διάσταση στο υπέροχο ταξίδι τους. Παράλληλα, μαζί με τα μυστικά του Κέιπ Τάουν έμαθαν πρώτες το μεγαλύτερο μυστικό των FITNESS® λίγο πριν το φετινό καλοκαίρι, τα οποία μείωσαν κατά 30% τη ζάχαρη στην κλασική τους γεύση. Και όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου τηλεοπτικού των δημητριακών FITNESS® κάνοντας τα κορίτσια έστω και για κάποιες ώρες να νιώσουν πραγματικές σταρ του Hollywood!

Μαριάννα

«Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία! Ένιωσα υπέροχα, ένιωσα μοναδική, δεν περίμενα ποτέ να μου συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Πραγματικά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όλο αυτό είναι αλήθεια, ακόμα και όταν ετοίμαζα τις βαλίτσες μου. Η στιγμή που το συνειδητοποίησα τελικά, ήταν μόλις βρέθηκα στο αεροδρόμιο. Το νέο που μας αποκάλυψαν τα αγαπημένα μας δημητριακά FITNESS, μας άφησε έκπληκτες! Καθώς δεν περίμενα ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Με 30% λιγότερη ζάχαρη ήμουν σίγουρη πως θα υπήρχε διαφορά στη γεύση, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Σκεφτείτε ότι φάγαμε κανονικά το πρωινό μας, χωρίς να εντοπίσουμε κάποια διαφορά στη γεύση και στη συνέχεια την ώρα των γυρισμάτων όπου και μας αποκαλύφθηκε το μεγάλο αυτό νέο, δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας. Εγώ τα λάτρεψα ήδη κι είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψουν όλες οι φίλες τους. Μεγάλο πράγμα άλλωστε να τρως χωρίς ενοχές. Τέλος, στο ταξίδι αυτό βιώσαμε και την εμπειρία των γυρισμάτων που ήταν επίσης ξεχωριστή. Δεν περιγράφεται με λέξεις ούτε με εικόνες. Ήταν καταπληκτικά, το σκηνικό υπέροχο και οι υπεύθυνη της παραγωγής ακόμα καλύτεροι. Μας φερθήκαν σαν να ήμασταν πραγματικές ”σταρ”. Το ζήσαμε κι αυτό! Νομίζω πως κάθε γυναίκα χρειάζεται έστω και μία φορά στη ζωή της να νιώσει ”σταρ”», δήλωσε ενθουσιασμένη η Μαριάννα.

Στέλλα

Η Στέλλα με τη σειρά της, μας μίλησε για το ταξίδι της: «Στην αρχή μόλις επικοινώνησαν μαζί μου, ήμουν πολύ διστακτική, αισθανόμουν περίεργα γιατί δεν γνώριζα πολλές λεπτομέρειες και δυσκολευόμουνα να πιστέψω ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Μετά όμως όσο περνούσαν οι μέρες, κατάλαβα πόσο τυχερή στάθηκα που με επέλεξαν και όπως ήταν φυσικό ο ενθουσιασμός μου ολοένα και μεγάλωνε, ανυπομονώντας να ζήσω αυτή την εμπειρία! Το μυστικό της νέας ανανεωμένης συνταγής FITNESS με 30% λιγότερη ζάχαρη, μας αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Η έκπληξή μου ήταν μεγάλη, γιατί εμείς όσο γυρίζαμε τις πρώτες σκηνές μέχρι την αποκάλυψη τρώγαμε το καινούργιο προϊόν και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καταλάβει καμία διαφορά στη γεύση. Ενθουσιάστηκα, όπως θα δείτε και στη διαφήμιση… χαχαχα! Νομίζω πως όλες οι γυναίκες θέλουν λιγότερη ζάχαρη σε ό,τι τρώνε. Δε συμβιβάζονται όμως με τη γεύση που παίζει σημαντικό ρόλο στις επιλογές τους. Έτσι και τα FITNESS μείωσαν τη ζάχαρη, κρατώντας τη γεύση. Τα γυρίσματα στα οποία συμμετείχαμε ήταν μία μοναδική εμπειρία! Ήταν βέβαια λίγο κουραστική, για να τα λέμε και όλα, αλλά μου έχουν αφήσει ευχάριστη γεύση. Επικρατούσε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και πολλή θετική ενέργεια. Όλοι από το συνεργείο ήταν ευγενικοί και υπομονετικοί μαζί μας. Εννοείται πως ένιωσα “σταρ” με όλη αυτή την περιποίηση!!! Ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ, κάποιος από την παραγωγή μας συνόδευε συνέχεια, πολλές φωτογραφίες και συνεντεύξεις! Ε, πως να μη νιώσεις σαν “σταρ” μετά;!»

Ας πάρουμε μια μικρή γεύση από το ταξίδι της Μαριάννας και της Στέλλας:

Αξίζει να σημειώσουμε όμως, πως παρόλο που τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® μείωσαν ακόμα περισσότερο τη ζάχαρη, χωρίς να προχωρήσουν σε προσθήκη γλυκαντικών, συνεχίζουν να διατηρούν την πλούσια γεύση τους, που όλοι μας αγαπήσαμε!

Απολαυστικές στιγμές, απολαυστικές αναμνήσεις και η απολαυστική γεύση των Fitness τώρα… με 30% λιγότερη ζάχαρη! Τι να σου κάνει το Κέιπ Τάουν μετά από όλα αυτά…

Read More

And More