Μαρία Κ.: “Θέλω κι εγώ να αδυνατίσω. Για μένα” Το πρώτο blog αδυνατίσματος με αφορμή το TLIFE

To TLIFE σου δίνει κουράγιο να συνεχίσεις τη δίαιτα. Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Μαρία Κ. και αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της blog, για να χάσει κιλά με τη βοήθεια της blogo-σφαιρας! Ύστερα από μια περιήγηση στις σελίδες του Fitness, έπεσε επάνω στο άρθρο E-diet: Το internet σε αδυνατίζει… και το πήρε απόφαση.

Θέλω κι εγω΄να αδυνατίσω… για μένα
Ο τίτλος από μόνος του είναι πολλά υποσχόμενος. Γιατί δείχνει πως η Μαρία Κ. θέλει να χάσει τα περιττά κιλά για τον πιο σωστό λόγο. Για εκείνη! Όλα ξεκίνησαν από το TLIFE.”Πριν λίγες μέρες και ενώ έκανα τον καθημερινό μου έλεγχο στο ηλεκτρονικό περιοδικό https://www2.tlife.gr/ έπεσα πάνω σε ένα άρθρο με τίτλο ” E-Diet: Το internet σε αδυνατίζει…”. Με το που ξεκίνησα να διαβάζω το άρθρο ο υπότιτλος Blog it… lose it! αποτέλεσε το έναυσμα για μένα να δημιουργήσω ένα ιστολόγιο τέτοιου τύπου μιας και το θέμα των κιλών το θεωρούσα πολύ προσωπικό για να το βγάλω και στο ίντερνετ” γράφει η Μαρία Κ. 17 ετών που θέλει και τη δική σου υποστήριξη στην προσπάθειά της να χάσει κιλά και να μπει στον… σωστό δρόμο της διατροφής.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΜΑΡΙΑ Κ.
“Μετά τα 15 μου τα 4-5 παραπανίσια κιλά έγιναν 14-15 και σε διάστημα δυο χρόνων “έβαλα” 20 κιλά με αποτέλεσμα απο εκεί που ήμουν 1,67 και 66 κιλά να φτάσω 1,73 και 86 κιλά…” αναφέρει με ειλικρίνεια.

Ο στόχος
Ο στόχος είναι ρεαλιστικός και με τη βοήθειά σου μπορεί να γίνει γρήγορα πραγματικότητα. “Το θέμα ειναι πως πρέπει να κλείσω αυτή την πόρτα οριστικά. Αν και στις Πανελλήνιες οι περισσότεροι βάζουν 10 κιλά περίπου εγώ ευελπιστώ αν όχι να διατηρήσω το βάρος μου να χάσω τουλάχιστον 10 κιλά” εξηγεί η Μαρία Κ. στο εισαγωγικό της μήνυμα. Από τότε αναρτά συχνά τις δυσκολίες, τις ατασθαλείες και τις σκέψεις της, καθώς και μια σειρά από άρθρα του TLIFE που της φαίνονται κάθε φορά χρήσιμα.

Πάρε κι εσύ μέρος…
“Ευχομαι να υπάρξει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ μας και όσοι προσπαθήσουν το ίδιο ας μοιραστούν εδώ τις εμπειρίες τους …Καλή αρχή και καλό ταξίδι (στο αδυνάτισμα)” κλείνει η Μαρία Κ. και δίνει σε εσένα το λόγο. Κάνε το σχόλιό σου, δώσε τη συμβουλή σου και μοιράσου τον προβληματισμό σου μαζί της. Μπορείς παράλληλα να δημιουργήσεις κι εσύ το δικό σου Blog και να επικοινωνείται όλοι μαζί. Για να γίνει το αδυνάτισμα και ο σωστός τρόπος ζωής ηλεκτρονική υπόθεση! Κανε κλικ εδώ για να μπεις στο blog της Μαρίας Κ.

Read More

And More