Άλτις Παραδοσιακό… για να έχει γεύση το Πάσχα!

Το Πάσχα πλησιάζει και οργανώνεις από τώρα τις λιχουδιές που θα έχεις στο τραπέζι σου. Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις σε κάθε συνταγή μόνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Εκτός από γευστικό αποτέλεσμα θα σου προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά, πολλά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην μείωση του λίπους από την κοιλιά, διευκολύνουν την πέψη και προστατεύουν την υγεία.

Το Πάσχα θέλει παραδοσιακό λάδι…
Κάθε ελαιόλαδο έχει τη δική του ξεχωριστή γεύση! Για τις συνταγές λοιπόν του Πάσχα η επιλογή σου είναι το Άλτις Παραδοσιακό! Με πλούσια γεύση… παράδοσης, και φέτος, θα πρωταγωνιστήσει στο πλήθος συνταγών, από την απολαυστική μαγειρίτσα της Ανάστασης, μέχρι την πιο προχωρημένη πίτα, τις σαλάτες, τα μαγειρευτά και το παραδοσιακό αρνάκι με πατάτες φούρνου.

Οι λεπτομέρεις που το κάνουν ξεχωριστό
Στο εξαιρετικό παρθένο αυτό ελαιόλαδο Άλτις, από επιλεγμένους ελαιώνες Πελοποννήσου, κυριαρχεί το ζωηρό άρωμα της φρεσκοκομμένης ελιάς ενώ η μεστή φρουτώδη γεύση φρεσκοτριμμένου πιπεριού, δίνει σώμα και στις πιο απλές συνταγές.

Γιατί και το Πάσχα το ελαιόλαδο… Μας νοιάζει να ‘ναι Άλτις

Για περισσότερες πληροφορίες για το μαγικό κόσμο του ελαιολάδου και παραδοσιακές συνταγές απ’ όλη την Ελλάδα, επισκεφτείτε το νέο μας site www.altis.com.gr

Read More

And More