H Amal Alamuddin έβαλε τον George Clooney σε δίαιτα

Μιλάμε σίγουρα για έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς. Η δικηγόρος από τη Βρετανία με τη λιβανέζικη καταγωγή παντρεύτηκε τον super star του Hollywood στη Βενετία. Όπως όμως διαβάσαμε, για να δεις αυτές τις λαμπερές και κομψές φωτογραφίες η Amal έβαλε το χεράκι της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Alamuddin έβαλε τον αγαπημένο της σε αυστηρή δίαιτα, γιατί κατά τη γνώμη της είχε αρχίσει να… αφρατεύει. Ο George είναι λάτρης του καλού φαγητού και φυσικά δεν μπορεί να πει ποτέ όχι σε ένα ποιοτικό ποτήρι τεκίλα. Είναι άλλωστε και ιδρυτής ενός premium brand του μεξικάνικου ποτού.

/

Όπως και να έχει η σύζυγός του από τον περασμένο Μάιο του σύστησε να αφήσει κατά μέρος τις μεγάλες ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες και τα ζυμαρικά και έβαλε στο μενού ψάρι και λαχανικά. Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα δεν ξέρουμε ποιο ήταν, αφού ο George Clooney ήταν πάντα κομψός. Ίσως απλά έγινε λίγο πιο… fit για να περπατήσει στο διάδρομο της εκκλησίας με την καλή του.

/

Επιπλεόν, όπως διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα ο διάσημος ηθοποιός επέστρεψε στο γυμναστήριο και ξεκίνησε μαθήματα yoga για να είναι σε άψογη φόρμα για το γάμο. “Ο George θα έκανε τα πάντα για να είναι η Amal ευτυχισμένη” λέει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος.

Read More

And More