Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.02.2012 | 13:28

Ένας χυμός για να απολαμβάνεις το πρωινό σου, σαν να ήταν η πρώτη φορά!

Ένας χυμός για να απολαμβάνεις το πρωινό σου, σαν να ήταν η πρώτη φορά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
«Όταν το πρωινό μας έχει Amita, θέλουμε να το απολαμβάνουμε ξανά και ξανά» H νέα τηλεοπτική καμπάνια της Amita!


H νέα τηλεοπτική καμπάνια της Αmita, του αγαπημένου χυμού των Ελλήνων, όπου «πρωταγωνιστεί» το πρωινό διατροφικό ξεκίνημα της ημέρας, κερδίζει τις εντυπώσεις!


Το τηλεοπτικό σποτ αναδεικνύει την αξία του πρωινού, του πιο σημαντικού γεύματος της ημέρας, που συμβάλλει σε μια ισορροπημένη διατροφή. Η απόλαυση της ποικιλίας των ελληνικών χυμών της Amita αποτελεί μια καθημερινή διατροφική συνήθεια που γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη όταν τη «γευόμαστε» παρέα με τους αγαπημένους μας.


Ο μικρός ήρωας του τηλεοπτικού σποτ της Amita «γυρίζει» το χρόνο πίσω, για να απολαύσει, μαζί με την οικογένεια του, ένα γευστικό πρωινό και …λίγη ακόμα ανεμελιά, γιατί «όταν το πρωινό μας έχει Amita, θέλουμε να το απολαμβάνουμε ξανά και ξανά»!

Η Amita εκπλήσσει συνεχώς τους καταναλωτές όχι μόνο με τις γευστικές προτάσεις χυμών, με υψηλή διατροφική αξία, αλλά και με τη νέα, φρέσκια της εικόνα!

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, η Αmita εμφανίζεται με νέο σε σχήμα λογότυπο που ενδυναμώνει τον φιλικό χαρακτήρα της μάρκας και ανανεωμένη εικόνα, με γραφικά που μας «παρασύρουν» στο άρωμα και στη γεύση ενός ελληνικού χυμού με φυσικότητα, αγνότητα και ποιότητα: της αγαπημένης μας Amita.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10