Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.03.2012 | 12:44

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ποιος είναι ο νικητής της θεραπείας βελονισμού κατά του καπνίσματος;

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ποιος είναι ο νικητής της θεραπείας βελονισμού κατά του καπνίσματος;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μεγάλος Διαγωνισμός TLIFE σε συνεργασία με το θεραπευτικό κέντρο ΙΑΣΘΑΙ! Η συμμετοχή σας ήταν μαζική, όμως ένας ή μία θα μπορούσε να είναι ο τυχερός που κερδίζει 6 θεραπείες διακοπής καπνίσματος με βελονισμό, αξίας 300 ευρώ.

Η κλήρωση έγινε και ο νικητής είναι:

- Ο Ευάγγελος Κακιάς

...που θα απολαύσει την θεραπευτική δύναμη της ανατολίτικης μεθόδου του βελονισμού και θα βοηθηθεί στο να απαλλαγεί από την κακή συνήθεια του καπνίσματος!

Τι είναι ο βελονισμός;
Ο βελονισμός είναι μια θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη και πολύπλοκη θεραπευτική τεχνική, η οποία βασίζεται στην ανώδυνη τοποθέτηση βελονών σε σαφώς καθορισμένα σημεία του δέρματος. Ο βελονισμός έχει ως στόχο να επανορθώσει ανισορροπίες στη ροή του Τσι μέσω της διέγερσης των ανατομικών περιοχών πάνω ή κάτω από το δέρμα γνωστά ως τα σημεία βελονισμού, τα περισσότερα εκ των οποίων συνδέονται με κανάλια γνωστά ως “μεσημβρινοί”.

Γιατί να κάνεις βελονισμό;
Είναι μια ολιστική ιατρική που δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να θεραπεύσει τον εαυτό του! Αντιμετωπίζει τη ρίζα του προβλήματος και όχι μόνο το σύμπτωμα, ενώ είναι ανώδυνο στην εφαρμογή του. Συχνά πιο αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων από την Δυτική ιατρική, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει εσύ να διακόψεις την φαρμακευτική σου αγωγή.

Έχει μια εξαιρετικά χαμηλή πιθανότητα ανεπιθύμητων ενεργειών. Ένας βασικός λόγος είναι η ασφάλεια της θεραπείας. Έχει αποτελέσματα μεγαλύτερα του 70%. Μεγάλη διάρκεια αποτελεσμάτων (μήνες ή χρόνια).Περιορίζει σε χρόνιες εκφυλιστικές παθήσεις τα συμπτώματα και την φαρμακευτική αγωγή. Θεραπεύει τον οξύ ή χρόνιο πόνο. Τονώνει και αναζωογονεί γενικά τον οργανισμό. Έχει ένα ανεκτό οικονομικό κόστος θεραπείας.

Τι μπορεί να αντιμετωπίσει;

Στοχεύει στην θεραπεία λειτουργικών αναστρέψιμων συμπτωμάτων, ασθενειών και συνδρόμων, με αποτέλεσμα την εσωτερική ισορροπία και την αυτοοργάνωση κάθε ζώντος οργανισμού:

Μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα όπως κεφαλαλγία, ημικρανία, νευραλγία του τριδύμου και παράλυση του προσωπικού νεύρου, πονόδοντος, μεσοπλεύριος νευραλγία, πόνοι αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, πόνοι των αρθρώσεων άνω και κάτω άκρων, ισχιαλγία, οσφυαλγία, οστεοαρθρίτιδα, μυαλγία, ινομυαλγία, αθλητικές κακώσεις

- Σε περιπτώσεις ψυχοσωματικών παθήσεων:
Βελτιώνει το σύνδρομο της αϋπνίας, φοβίες, μελαγχολία, κατάθλιψη, άγχος και βέβαια ενοχλητικούς εθισμούς (κάπνισμα, αλκοόλ, χρήση ουσιών)!

- Σε περιπτώσεις νευρολογικών παθήσεων:
Ο βελονισμός ευνοεί τα νευρικό σύστημα βελτιώνοντας την παράλυση άνω και κάτω άκρων, ασθένειες με σπασμούς, σύνδρομο Meniere, νόσο του Parkinson και τη νόσο Alzheimer, αμυοτροφική Πλάγια Σλήρυνση (ALS), μυασθένεια Gravis, σκλήρυνση κατά Πλάκας (SM)

- Σε παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος:
Εκτονώνει και ανακουφίζει από: Γαστρίτιδα, έλκος στομάχου και δωδεκαδακτύλου, εμετούς, κολίτιδα, ανορεξία, παχυσαρκία, εντερίτιδα και διάρροια, δυσκοιλιότητα και νόσο του Crohn

- Σε παθήσεις ωτορινολαρυγγολογίας:
Με τον βελονισμό καταπραΰνεται η εμβοή, ο ίλιγγος και η αλλεργική ρινίτιδα

Και ακόμη σε οφθαλμολογικές παθήσεις, παθήσεις που σχετίζονται με την καρδιά, το αναπνευστικό σύστημα, δερματοπάθειες, αλλά ακόμη και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την απάλυνση των ρυτίδων κτλ.

Τι είναι το θεραπευτικό κέντρο ΙΑΣΘΑΙ;

Το θεραπευτικό κέντρο ΙΑΣΘΑΙ, www.iasthai.gr, είναι μία συνεργασία ειδικών στον τομέα της υγείας που μοιράζονται μια κοινή φιλοσοφία στην προσέγγιση διαφόρων σωματικών και ψυχικών διαταραχών.

Γνωρίζουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του την ικανότητα για αλλαγή την οποία ενθαρρύνουμε μέσα από μία υποστηρικτική και αμοιβαίου σεβασμού σχέση μαζί του. Διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης στο οποίο το ίδιο το άτομο θα μπορέσει να αναπτύξει τις θεραπευτικές του δυνατότητες.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για τα διάφορα μεταβατικά στάδια και αγχώδεις καταστάσεις της ζωής γιατί είναι ακριβώς τότε που εμφανίζονται συμπτώματα όπως διατροφικές διαταραχές, μυαλγίες, διάφοροι πόνοι, εξαρτήσεις, κατάθλιψη, πανικός και πολλά άλλα. Έχουμε εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό από το χώρο του βελονισμού, της διατροφολογίας και της ψυχοθεραπείας. Ειδικά στο πρόβλημα της παχυσαρκίας και άλλων κλινικών διατροφικών καταστάσεων το προσωπικό μας μπορεί να συνδυάζει τις θεραπευτικές του υπηρεσίες για καλύτερα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η θεραπεία γίνεται ατομικά και σε ομάδες. Οργανώνουμε επίσης σεμινάρια και διαλέξεις για διατροφική επιμόρφωση, ολιστική ιατρική και προσωπική ανάπτυξη.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10