Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.10.2011 | 12:28

Νέο κέντρο Athens Beverly Hills στη Γλυφάδα

Νέο κέντρο Athens Beverly Hills στη Γλυφάδα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H ισχύς εν τη ενώση! Μετά τη επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery στο Κολωνάκι, ξεκίνησε η λειτουργία του Medical Group στη Γλυφάδα. Ένας εντυπωσιακός χώρος 800 τ.μ. που υπόσχεται να αναλάβει την αισθητική μιας γυναίκας από την... κορυφή εως τα νύχια!

Το Athens Beverly Hills Medical Group είναι ένα ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο με δραστηριοποίηση στους τομείς: πλαστική χειρουργική, δερματολογία, αντιγήρανση, οφθαλμοπλαστική, γυναικολογία και οδοντιατρική.
Παράλληλα στο κέντρο λειτουργούν τμήμα life coaching και τμήμα δερματολογικών καλλυντικών.Μέσα σε εξαιρετικά εντυπωσιακές, σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. παρέχονται ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όσον αφορά στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης και της αισθητικής αποκατάστασης, αλλά και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της ψυχικής ισορροπίας και αναζωογόνησης - με απώτερο στόχο την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής.


Εξειδικευμένοι ιατροί από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες με διαρκή επιστημονική ενημέρωση, σύγχρονες μεθόδους και πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό προσφέρουν υπεύθυνη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην εσωτερική ισορροπία του ατόμου.
Βασ. Γεωργίου 12 και Λαοδίκη2 33-35
166 74
Γλυφάδα
Τηλ: 210 89 499 20
        210 89 490 90
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 17:40

Check this
Me, Myshelf and I με την Κορίνα Βρούσια! Τι καλλυντικά θα βρεις στο σπίτι μιας beauty addict που αγαπά τα ταξίδια;
THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ; Ο Δ. Γρηγοράκης και η ομάδα του απαντούν στις ερωτήσεις σου!
Χριστούγεννα ήρθαν πάλι: Κάνε ένα “δώρο” στο σπίτι σου με αυτά τα εκπληκτικά γιορτινά trends!
Top 10