Ας μαζευτούμε να βιταμώσουμε… τα Πασχαλινά Γλυκά μας!

Σήκωσε τα μανίκια ψηλά, αλεύρωσε τον πάγκο της κουζίνας και φόρεσε ποδιά! Η διαδικασία της παρασκευής πασχαλινών γλυκών και φαγητών είναι πάντα διασκεδαστική. Θυμάσαι πώς τρελαινόσουν να πλάσεις κουλουράκια με τη μαμά; Ας βιταμώσουμε λοιπόν και φέτος στην… κουζίνα μας!

Η κουζίνα σημείο συγκέντρωσης
To Βιτάμ μας δίνει την πιο επίκαιρη ιδέα αυτές τις γιορτές: Aς μαζευτούμε να βιταμώσουμε τις πιο αγαπημένες μας πασχαλινές συνταγές. Λαχταριστά κουλουράκια, αφράτα τσουρέκια, πεντανόστιμα φαγητά… Με παρέα όλα γίνονται πιο εύκολα, πιο κεφάτα, πιο νόστιμα αλλά και πιο οικονομικά! Αρκεί να μαζευτούμε στο σπίτι μας με τα παιδιά, στο σπίτι των φίλων μας και να μπούμε στο πνεύμα της γιορτής! Με σύμμαχο το Bιτάμ η επιτυχία είναι βέβαιη!


Μαργαρίνη για πιο ελαφ
ριές συνταγές
Αντικατάστησε το ζωικό βούτυρο με φυτική μαργαρίνη και επωφελήσου των φυτικών στερόλων και των πολυακόρεστων λιπαρών που σέβονται την σιλουέτα σου σε τσουρέκια, κουλουράκια και νόστιμα φαγητά. Γιατί η διασκέδαση θέλεις να κρατήσει και την επομένη της Ανάστασης!

Διασκέδαση και η οικονομία…
Για ακόμη πιο οικονομικά βιταμώματα, αναζήτησε την ειδική συσκευασία με την πασχαλινή προσφορά του Βιτάμ: Αγοράζοντας 2 Βιτάμ Κλασικό, παίρνεις το δεύτερο στη μισή τιμή. Επιπλέον, στην ειδική συσκευασία θα βρεις 5 υπέροχες πασχαλινές συνταγές που θα ανοίξουν την όρεξη: τσουρέκι, κουλουράκια, κρεατόπιτα, σκαλτσούνια και αβγόπιτα. Διάλεξε τις συνταγές που προτιμάς και καλά «βιταμώματα»!

Read More

And More