Βίκυ & Μαρία!Τι σου προτείνουν για πρωινό δύο πρωταθλήτριες; Ποιες ασκήσεις λένε να κάνεις στο σπίτι;

Για εκείνες η υπόθεση διατροφή και γυμναστική είναι μέρος της δουλειάς τους! Κάτι σαν υποχρέωση, προϋπόθεση για να μπορούν να είναι παραγωγικές και σωστές σε αυτό που κάνουν. Εδώ δεν μιλάμε για αθλητισμό απλά, αλλά για πρωταθλητισμό!

Η Βίκυ και η Μαρία ζούνε έτσι. Αυτά που εμείς πασχίζουμε να συμπεριλάβουμε στην καθημερινότητά μας για εκείνες είναι κάτι αυτονόητο. Τι καλύτερο λοιπόν από το να εκμεταλλευθούμε τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους και να μάθουμε να τρώμε σωστά, αλλά και να γυμναζόμαστε -έστω και λίγο!

Μην ξεχνάς… Οι πρωταθλήτριες του beach volley θα είναι από εδώ και στο εξής δίπλα σου, μέσα από το TLIFE, για να μαθαίνεις τα πάντα για το fitness από δύο μετρ του είδους. Κάνε μια βόλτα στο blog τους εδώ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΙΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ

“Το πρωινό είναι από τα πιο σημαντικά γεύματα για αυτό δεν θα πρέπει να το παραλείπουμε αν θέλουμε να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή. Είναι το γεύμα που θα μας δώσει ενέργεια για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας σωστά” εξηγούν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας στο Beach Volley! Είναι κάτι που το γνωρίζεις καλά κι εσύ, όμως δεν μπαίνεις στη διαδικασία να το κάνεις πράξη.

“Σας παραθέτω κάποιες από τις αγαπημένες μου επιλογές για πρωινό. Φυσικά, ο καθένας θα πρέπει να προσαρμόζει το πρωινό του με βάση τις διατροφικές του προτιμήσεις”! ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και βρες προτάσεις για υγιεινό και χορταστικό πρωινό από τη Βίκυ και τη Μαρία!

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σωστή καθοδήγηση, λίγος χρόνος και μπορείς να γυμναστείς ακόμη και στο σπίτι. “Υπάρχει τρόπος να γυμναστούμε ακόμα κι αν δεν έχουμε το χρόνο να πάμε γυμναστήριο. Αρκεί να διαθέσουμε μερικά λεπτά καθημερινά ώστε να τονώσουμε και να ενδυναμώσουμε τα διάφορα μέρη του σώματος” εξηγεί το δίδυμο του Beach Volley.

Έχεις λοιπόν λίγο χρόνο στο σπίτι; Αν ναι, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και μάθε ποιες ασκήσεις σου προτείνει η Βίκυ και η Μαρία…

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΚΥ/ΜΑΡΙΑ Blog

Read More

And More