Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.10.2014 | 16:10

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης στο ημερολόγιό σου και το 2015

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης στο ημερολόγιό σου και το 2015
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ζήσε υγιεινά όλο το χρόνο! Ήρθε και φέτος! Το «Ημερολόγιο 2015» σε λίγο θα βρίσκεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου… Πώς θα σου φαινόταν κάθε μέρα της νέας χρονιάς να είναι και μια ξεχωριστή συμβουλή δίαιτας και διατροφής από τον Κλινικό Διαιτολόγο Διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη;

Το «Ημερολόγιο 2015» περιλαμβάνει οδηγίες σωστής διατροφής, πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα και μια σειρά από πολύτιμες πληροφορίες για την αποτελεσματική ρύθμιση του σωματικού σας βάρους.

Αποτελεί συνέχεια των αντίστοιχων και πολύ επιτυχημένων εκδόσεων των δύο τελευταίων χρόνων και επιπλέον είναι ένας ιδιαίτερα χρήσιμος οδηγός για τη μέγιστη προστασία της υγείας σας!

Οι καθημερινές διατροφικές συμβουλές του ημερολογίου θα σε μυήσουν στα μυστικά της ισορροπημένης διατροφής, ώστε να έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής για μια νέα χρονιά γεμάτη ευεξία.

Επιπλέον, ο κάτοχος του «Ημερολογίου 2015» θα τύχει μίας παροχής έκπληξη από τα μέλη του Δικτύου Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, του οποίου τις διευθύνσεις των γραφείων του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο θα βρει στις σελίδες του ημερολογίου.

"Βελτιώστε τη διατροφή σας μέρα με τη μέρα!"
Δημήτρης Γρηγοράκης
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10