Ζαχαροπλαστική χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη από τα χεράκια σας

Το να φτιάχνεις με τα χέρια σου γλυκά κεράσματα για την οικογένειά σου είναι άλλη μια χειρονομία αγάπης! Φτιάχνοντας όμως ισορροπημένα γλυκά χρησιμοποιώντας προϊόντα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη δείχνεις ακόμα περισσότερο τη φροντίδα σου προς τους αγαπημένους σου, αφού και τους γλυκαίνεις και τους βοηθάς να μην ξεφεύγουν από την ισορροπημένη διατροφή τους!

Επιλέγοντας να φτιάξεις επιδόρπια χωρίς ζάχαρη, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, προσφέρεις υγιεινές και ισορροπημένες γεύσεις για όλους! Και οι επιλογές είναι πάρα πολλές, χάρη στην πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance:

– Με την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια έχεις ένα μοναδικό «εργαλείο» στα χέρια σου. Για να φτιάξεις τάρτες, γλυκίσματα ψυγείου με μπισκότα χωρίς ζάχαρη, τούρτες ή ό,τι άλλο φανταστείς με κρέμα!

– Μήπως θέλεις και κάτι σοκολατένιο; Μους σοκολάτας, που μπορείς να την απολαύσεις σκέτη ή να την χρησιμοποιήσεις σαν κρέμα για να φτιάξεις τις δικές σου τούρτες και γλυκίσματα. Επίσης μην ξεχνάς και τις σοκολάτες Sweet & Balance, bitter ή γάλακτος, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κάθε ζαχαροπλαστική χρήση

– Τι λες, Μιλφέιγ ή Tσηζκέικ φράουλα; Και όμως γίνεται… και τα δύο τόσο νόστιμα και λαχταριστά, με λιγότερες από 130 θερμίδες … δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

Και φυσικά υπάρχει και το γλυκαντικό Sweet & Balance σε σκόνη, που σου προσφέρει γλυκύτητα στις δημιουργίες σου χωρίς τις θερμίδες της ζάχαρης. Χρησιμοποίησέ το όπως τη ζάχαρη, ψήσε το ή ανακάτεψέ το σε ό,τι κι αν φτιάχνεις.

Διάλεξε το δικό σου γλυκό που θα ετοιμάσεις και θα μοιραστείς με όσους αγαπάς και θέλεις να τους «μυήσεις» στην ισορροπημένη απόλαυση!

Advertisement

Read More

And More