Holmes Place Glyfada… Join the Club!

Οι φίλοι της άσκησης και της ευεξίας στα Νότια Προάστια το περιμένουν καιρό. Τo Holmes Place Glyfada θα ανοίξει τις πόρτες του για να τους υποδεχθεί στα τέλη Μαρτίου 2012. Το αυτόνομο σύγχρονης αισθητικής κτίριο επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 83, στη Γλυφάδα θα γίνει ο απόλυτος προορισμός όσων επιλέγουν το wellness ως φιλοσοφία ζωής.

Οι αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οποίες δημιουργήθηκε το Holmes Place Glyfada, και η πολυτελής αίσθηση που αποπνέουν οι εγκαταστάσεις του, το καθιστούν ένα από τα πιο προνομιούχα Holmes Place Clubs διεθνώς. Το νέο club εναρμονίζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον και τον outdoor τρόπο ζωής των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων, προσφέροντας απεριόριστη θέα και πολλούς εξωτερικούς χώρους για άθληση αλλά και χαλάρωση.

Το Holmes Place Glyfada στεγάζεται σε έναν μοντέρνο, υψηλής αισθητικής χώρο 3.400 τ.μ. που διαθέτει:

Θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων με προγράμματα Aqua και παιδικά προγράμματα κολύμβησης

Jacuzzi & Relaxation Area για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης
Ευρύχωρη αίθουσα με θέα προς την θάλασσα, εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας καρδιοαναπνευστικά μηχανήματα (διαδρόμους, ποδήλατα, κωπηλατικά, glidex και wave) καθένα από τα οποία διαθέτει ατομικό οπτικοακουστικό σύστημα (TV&Radio), τα πιο σύγχρονα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και ελεύθερα βάρη
4 ξεχωριστά, υπερσύγχρονα Studios ομαδικής εκγύμνασης:
Spinning για στατική ποδηλασία εσωτερικού χώρου με ειδικό φωτισμό και μουσική
Pilates πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα Reformer, Cadillacs κλπ.
Aerobic με μεγάλη ποικιλία δυναμικών ομαδικών προγραμμάτων
Holistic με ευρεία γκάμα μαθημάτων Yoga και άλλων εναλλακτικών προγραμμάτων για όλα τα επίπεδα
Small Group Training (TRX®, Bosu, Power Plate) με ειδικό εξοπλισμό
Nutrition Center με ολοκληρωμένες υπηρεσίες διατροφικής παρακολούθησης
Ευρύχωρα & πολυτελή αποδυτήρια
Sauna & hammam
Spa
Indoor & Outdoor Café-Restaurant σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο δίπλα στην πισίνα

Roof Garden για chill out & drinks
Πάρκινγκ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Holmes Place Glyfada θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη και σημαντικό πόλο έλξης για όσους κατοικούν ή εργάζονται στα Νότια Προάστια. Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να ανακαλύψουν την φιλοσοφία που διακρίνει τα Holmes Place και τα μέλη τους: move well, eat well, feel well… one life. live it well. Το Holmes Place Glyfada θα σας δώσει την έμπνευση να εντάξετε και τα 3 αυτά στοιχεία στην καθημερινότητά σας και να κατακτήσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με το Holmes Place Glyfada για να γίνετε κι εσείς ιδρυτικό μέλος και να απολαμβάνετε εξαιρετικά προνομιακές τιμές συνδρομής, καθώς και επιπλέον προνόμια, ένα από τα οποία είναι και η πρόσβαση και χρήση όλων των Holmes Place Clubs του εξωτερικού.

Πληροφορίες
Holmes Place Glyfada
Γρ. Λαμπράκη 83, 166 75 Γλυφάδα
Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινές 9:00π.μ. – 21:00μ.μ.
Σάββατο 10:00π.μ. – 18:00μ.μ.
E-mail: glyfada@holmesplace.gr ή επισκεφθείτε το www.holmesplace.gr

Read More

And More