Το μεγαλύτερο Nike Store στην Ευρώπη! Είναι στη Γλυφάδα…

Επισκέψου το ανανεωμένο NIKE store στη Γλυφάδα και ζήσε την απόλυτη NIKE εμπειρία.

Το ιστορικό κατάστημα NIKE της Γλυφάδας που από το 1992 αποτελεί το πρώτο κατάστημα στην Ευρώπη, επαναλειτουργεί, ριζικά ανακαινισμένο και σε πιο μεγάλο χώρο (1.000m2), αποτελώντας πλέον το μεγαλύτερο ΝΙΚΕ store στην Ευρώπη.

Η ανανεωμένη εικόνα του καταστήματος, προσαρμοσμένη στην αισθητική των ΝΙΚΕ stores παγκοσμίως, εμπνέει τον επισκέπτη και τον προσκαλεί στο φιλόξενο περιβάλλον του, με στόχο να τον εισάγει στις μοναδικές υπηρεσίες που μπορεί να του προσφέρει.

Με έμφαση στο ποδόσφαιρο και το τρέξιμο, το νέο κατάστημα διαθέτει ειδικά τμήματα εξ’ ολοκλήρου για αυτές τις δύο κατηγορίες, με τεράστια ποικιλία επιλογών σε ένδυση ή υπόδηση, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Παράλληλα, για τη γυναίκα που αναζητά το συνδυασμό τεχνολογίας και αισθητικής, υπάρχει ένα ξεχωριστό τμήμα, με πλούσια ποικιλία συλλογών για όλες τις κατηγορίες.

Το εντυπωσιακό τμήμα ποδοσφαίρου του καταστήματος, το οποίο αποτελεί προσομοίωση ποδοσφαιρικού γηπέδου, παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένης φανέλας ή ποδοσφαιρικών παπουτσιών με τα αρχικά τους ή το όνομα της αγαπημένης τους ομάδας.

Μέσω αυτής της υπηρεσίας, ακόμη και οι ερασιτεχνικές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις δικές τους, αποκλειστικές εμφανίσεις. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο τμήμα λειτουργεί και το Nike Boot Steamer, που αποδίδει στο ποδοσφαιρικό παπούτσι που επιλέγει ο επισκέπτης, την ακριβή φόρμα του ποδιού του, καθιστώντας το σαν να έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνον.

Το ανακαινισμένο κατάστημα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες όσων λατρεύουν τον αθλητισμό και αναζητούν αθλητικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακό σχεδιασμό και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Παράλληλα, το ειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πάντοτε πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες προκειμένου να βρουν το ιδανικό για εκείνους ρούχο ή παπούτσι.

Eπισκέψου κι εσύ το ανακαινισμένο κατάστημα της NIKE, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 96, στη Γλυφάδα και ζήσε από κοντά τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που προσφέρει!

Read More

And More