Zumbathon! Απόλαυσε δυόμισι ώρες δωρεάν χορευτικής zumba

Εσύ πόσες ώρες αντέχεις να χορεύεις; Δοκίμασε τις αντοχές σου, διασκέδασε και γυμνάσου (μιλάμε για εκατοντάδες θερμίδες καμμένες) με ένα από τα πιο σαρωτικά fitness trends των τελευταίων ετών. Τη Zumba φυσικά. Στα πλαίσια της Athens Classic Marathon Expo 2013 δίνουμε ραντεβού για zumbathon – Μαραθώνιο χορευτικής zumba – στο Κλειστό γυμναστήριο Τae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 18.00.

Πάρε όλη σου την παρέα και δοκίμασε εντελώς δωρεάν τις αντοχές σου στο χορό, ακολουθώντας τις κινήσεις περισσότερων από 25 πιστοποιημένων Zumba Instructors από όλη την Ελλάδα. Στην σκηνή επίσης θα ανέβει και θα τραγουδήσει live η παγκοσμίου φήμης Κύπρια χορογράφος Μυρτώ Μελετίου που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

/

Στην είσοδο θα πραγματοποιείται έρανος υπέρ του Συλλόγου MDA Hellas, του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων Με Νευρομυικές Παθήσεις!

Το ZUMBA® fitness είναι το πιο επιτυχημένο και διαδεδομένο πρόγραμμα στα παγκόσμια χρονικά του fitness! Αυτή την στιγμή διδάσκεται σε πάνω από 150 χώρες, γυμνάζοντας και αλλάζοντας την ζωή σε πάνω από 14 εκατομμύρια ανθρώπους! Εκτός αυτού, με τις διάφορες κοινωνικές δράσεις του προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε κοινωνικές ομάδες και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη! Μάθε περισσότερα για τη Zumba με ένα κλικ εδώ

Read More

And More