Gynofit! Τέλος στα κολπικά προβλήματα

Αν υποφέρετε από πόνους κατά την επαφή και ξηρότητα στον κόλπο λόγω εμμηνόπαυσης, ορμονικών διαταραχών, καπνίσματος, άγχους ή λήψης φαρμάκων, το Gynofit Kολπικό Ενυδατικό Gel, θα σας ανακουφίσει άμεσα και με φυσικό τρόπο.

Το γνωρίζατε;
Κνησμός, αίσθημα καύσου, κολπικές εκκρίσεις, δυσάρεστη οσμή, πρήξιμο και πόνος στην ευαίσθητη περιοχή του κόλπου; Προσπαθήσατε να το αντιμετωπίσετε, αλλά τα συμπτώματα επανεμφανίζονται δημιουργώντας προβλήματα και αναστάτωση ακόμα και στις προσωπικές σας σχέσεις και τη σεξουαλική σας ζωή; Το 70% των γυναικών υποφέρει από αυτή την κατάσταση.

Κατά προτίμηση όχι φάρμακα
Παρόλο που τα συμπτώματα είναι ενοχλητικά, δεν είναι αναγκαία η λήψη αντιβιοτικών, αντιμυκητιασικών, κ.ά. Επίσης, ίσως προτιμάτε να αποφύγετε τη λήψη τους λόγω των παρενεργειών τους και κάποιων επιπλοκών της λήψης τους. Τα γιατροσόφια είναι και αυτά δύσχρηστα και έχουν αμφισβητούμενη αποτελεσματικότητα.

Ένας φυσιολογικός κόλπος!
Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα Gynofit θα αποκτήσετε και πάλι τον έλεγχο της κατάστασης. Όπου και να βρίσκεστε, σε ταξίδι ή διακοπές, μπορείτε άμεσα να κάνετε κάτι εσείς οι ίδιες που θα είναι αποτελεσματικό. Κάτι που θα σας δώσει το αίσθημα ασφάλειας, υγείας και ευεξίας. Gynofit έχει κατασκευαστεί και δοκιμαστεί σε συνεργασία με γυναικολόγους.
Σε υγιεινά απλικατέρ μιας χρήσης για εύκολη εφαρμογή.
Χωρίς συντηρητικά ή άρωμα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού
Βολικό και σε υγιεινή ατομική συσκευασία για να το έχετε μαζί σας όλες τις ώρες

Αν έχετε συμπτώματα βακτηριακής κολπίτιδας όπως φαγούρα, ερεθισμό, δύσοσμες κολπικές εκκρίσεις και τσούξιμο στην ευαίσθητη περιοχή, το Gynofit Gel με Γαλακτικό Οξύ θα αποκαταστήσει το φυσιολογικό PH του κόλπου και καταπολεμήσει γρήγορα τα συμπτώματα. Χρησιμοποιείται και προφυλακτικά.

Για την καθημερινή υγιεινή χρησιμοποιείστε τις Λοσιόν Καθαρισμού Gynofit με και χωρίς άρωμα.

Δεν περιέχουν ορμόνες, είναι σχεδιασμένα από γυναικολόγους.

Προϊόν Ελβετίας. Στα Φαρμακεία.

Πληροφορίες ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ, Τηλ: 210 2014306

Read More

And More