Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.02.2014 | 13:02

Ενέργεια με μία εισπνοή που θα ικανοποιεί τις θρεπτικές σου ανάγκες;

Ενέργεια με μία εισπνοή που θα ικανοποιεί τις θρεπτικές σου ανάγκες;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Θα παρετε μία βιταμίνη, παρακαλώ; Δεν θα χρειαστεί να τη διαλύσεις σε ποτήρι με νερό, ούτε θα πρέπει να τρέξεις στο φαρμακείο για να αγοράσεις κάποια συσκευασία διακοσμημένη με κόκκινες και μπλε ρίγες. Η λύση έχει σχήμα κυλινδρικό και συγκεκριμένα βρίσκεται στο τσεπάκι της τσάντας σου. Άνοιξε το στόμα σου και απόλαυσε!

Κάνε ααα...
Μια σειρά βιταμινούχων σπρέι για όλους όσους αντιπαθούν τα χάπια και τις ταμπλέτες.  Τα εμπλουτισμένα με βιταμίνες προϊόντα AERO VITAMINS™ απευθύνονται σε άτομα τα οποία συνηθίζουν να λαμβάνουν συμπληρώματα βιταμινών. Με τη διαφορά ότι η δική μας πρόταση διαφέρει από τα συμβατικά σκευάσματα, αφού έχει άμεση επίδραση στον οργανισμό κατά 900% πιο γρήγορα και απορροφούνται κατά 90% σε είκοσι λεπτά.Το μεγάλο μυστικό βρίσκεται στην εργονομική συσκευασία των σπρέι, στον τρόπο λειτουργίας τους, ο οποίος είναι βασισμένος στις αρχές της μοριακής μηχανικής Τα μικροσυστατικά δεν κατευθύνονται στο λαιμό, αλλά επικάθονται στη γλώσσα ενεργοποιώντας τους γευστικούς κάλυκες και στη συνέχεια απορροφώνται άμεσα από τους βαθύτερους ιστούς στο εσωτερικό των παρειών. Με αυτό τον τρόπο τα πολύτιμα συστατικά περνούν κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος.

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ!
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ!


ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ (ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΑΣ)!
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ (90% ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ)!
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (900% ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΛΑ)!
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ)!
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΟΥ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΡΟ)!
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ!Για όλους γιατί απλά είναι τα καλύτερα και διαρκούν τουλάχιστον 40 ημέρες - απορροφώνται από τον βλενογγόνο του στόματος και εισέρχονται άμεσα στην κυκλοφορία του αίματος! 

Μια παγκόσμια καινοτομία από την SUPERFOODS™

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10