Το πρώτο outdoor fitness workout event είναι γεγονός! Δες πως μπορείς να συμμετέχεις…

Πώς θα σου φαινόταν αν η εκδρομή του Σαββατοκύριακου συνδυαζόταν με εξάσκηση; Τι θα έλεγες αν μεταξύ του πικ νικ και της βόλτας στη φύση έβαζες φόρμα και αθλητικά και ξεκινούσες γυμναστική στην ύπαιθρο, υπό την καθοδήγηση έμπειρων personal tainer;

To πρώτο OUTDOOR FITNESS WORKOUT EVENT εκτός Αττικής είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 16 Ιουνίου, στην Αρβανίτσα Βοιωτίας. Σε περιβάλλον με απέραντο πράσινο και άπλετο χώρο για να… κάνεις group workout!!

Πώς μπορείς να λάβεις κι εσύ μέρος;

Ο personal trainer Επαμεινώνδας Κώνστας με μια ομάδα personal trainer αναλαμβάνουν να σε μυήσουν στα οφέλη της γυμναστικής στην ύπαιθρο. Εσύ δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην σελίδα του event στο facebook.

Με μόλις 8€ οι διοργανωτές αναλαμβάνουν τη μετακίνησή σου από και προς τον χώρο του event, αλλά και το τρίωρο πρόγραμμα γυμναστικής – φυσικά με διαλείμματα – στην ύπαιθρο. Παράλληλα θα βρεις χρόνο να απολαύσεις το μαγευτικό τοπίο με το απέραντο πράσινο.

Η φύση ευνοεί την εξάσκηση…
Ύστερα από σειρά μελετών από διάφορα Πανεπιστήμια αθλητιατρικής, φαίνεται πως υπάρχουν σημαντικά οφέλη στην ψυχική και σωματική ευεξία από την συμμετοχή σε δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο.

Οι συγκεκριμένες μελέτες επίσης ανακάλυψαν πως τα άτομα που γυμνάζονταν σε εξωτερικό χώρο είχαν περισσότερες πιθανότητες να μην εγκαταλέιψουν και να συνεχίσουν να γυμνάζονται.

Μάθε περισσότερα στο event page του Outdoor Fitness Event στο Facebook. [Κάνε κλικ εδώ]

Read More

And More