Ανάσες απόλαυσης και ευεξίας στο… ποτήρι σου

Το όνομα είναι εμπνευσμένο από τη «βασίλισσα» Ελληνική γη και συμβολίζει τη μητέρα φύση και τα υπέροχα βότανα της, με τις μοναδικές στο κόσμο ιδιότητες.

Η εταιρία Anassa Organics είναι το αποτέλεσμα της έμπνευσης, της έρευνας και της επίμονης εργασίας της Αφροδίτης Φλώρου και της Γιάννας Ματθαίου με την συνεργασία ειδικών, για μία μοναδική σειρά εξαιρετικών Ελληνικών βιολογικών αρωματικών φυτών. Τα φυτά προέρχονται από αυστηρά επιλεγμένους ‘Έλληνες παραγωγούς και στοχεύουν τόσο στην Ελληνική όσο και την παγκόσμια αγορά.

/

Πρωτοποριακή και μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα είναι επίσης και η συσκευασία τους.
Ο μεταλλικός περιέκτης με απεικονίσεις πλασμάτων της ελληνικής μυθολογίας που παραπέμπουν σε ιδιαίτερα επωφελή γνωρίσματα, προστατεύει και συντηρεί τα πολύτιμα βότανα έτσι ώστε να διατηρούν ανέπαφα τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά και τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Κάθε μεταλλική συσκευασία περιέχει ειδικά βιοδιασπώμενα φίλτρα αλλά και ξύλινα στηρίγματα που βοηθούν στην εκχύλιση των αρωματικών φυτών στο ζεστό νερό και ολοκληρώνουν μια μοναδική ιεροτελεστία με προϊόν ένα ευωδιαστό, γευστικό, ευεργετικό ρόφημα!

Η σειρά περιλαμβάνει βιολογικής καλλιέργειας:
Τσάι του Βουνού
Μέντα
Χαμομήλι
Άγριο τριαντάφυλλο
Λουΐζα

/

Επίσης 5 μείγματα αρωματικών φυτών, κάθε ένα από τα οποία προσφέρει τις αντιοξειδωτικές και ευεργετικές ιδιότητες του συνδυασμού των βοτάνων που περιέχει και τα οποία συνεισφέρουν στις πολλαπλές καθημερινές ανάγκες.

Pure Symmetry
Pure Defense
Pure Happiness
Pure Youth
Pure Peace

Που θα τα βρεις;
Η σειρά ροφημάτων της Anassa κοσμεί ήδη ράφια ευρωπαϊκών αγορών, και από τα πρώτα της βήματα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και τη ζήτηση της παγκόσμιας αγοράς.

Ενώ στην εγχώρια αγορά μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα στα καταστήματα:
HELLENIC DUTY FREE – ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ – ΑΘΗΝΑ
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ / DELICATESSEN – ΑΘΗΝΑ
ΙΤ – ΚΟΛΩΝΑΚΙ
NOT JUST GREEK FOOD SALAD – ΚΟΛΩΝΑΚΙ
DEGUSTAΤION – ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ – ΒΟΥΛΑ
CARELAB BY ATTICA ΣTO City link, ΣTH ΓΛYΦAΔA & ΣTO MEDITERRANEAN COSMOS ΣTH ΘEΣΣAΛONIKH

Περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Κηφισίας 125-127
11524, Αθήνα
Τ: +30 2106923111
info@anassaorganics.com
www.anassaorganics.com

Read More

And More