Ασκήσεις που θα εξαφανίσουν το ενοχλητικό “σωσίβιο” (δηλαδή το λίπος στα πλαϊνά)

Αποφάσισες επιτέλους να τακτοποιήσεις τα χειμερινά σου ρούχα στην ντουλάπα! Τοποθετείς τις μπλούζες στο συρτάρι κι εκεί που κρεμάς τα παντελόνια, πέφτεις μπροστά στο αγαπημένο σου περσινό παντελόνι. Στέκεσαι μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη και το δοκιμάζεις. Το μάτι σου πέφτει πρώτα σε αυτό το ενοχλητικό σωσίβιο που “ξεπροβάλει” πάνω από το παντελόνι. OMG! Αυτά είναι τα σημάδια όλων των ατασθαλιών που έκανες τους τελευταίους μήνες. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω γιατί α) αυτή την ιστορία όλες τη ζήσαμε και β) υπάρχει λύση για να διορθώσουμε τις ατέλειες.

Ο καλύτερος τρόπος που λες, είναι φυσικά η γυμναστική. Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη, μας δείχνει πέντε ασκήσεις που γυμνάζουν τους κοιλιακούς και τη μέση και ταυτόχρονα εξαφανίζουν το ενοχλητικό σωσίβιο (τα γνωστά πλαϊνά). Γιατί όσο cute κι αν ακούγεται η φράση “love handles”, όσο κι αν οι άντρες υποστηρίζουν ότι είναι sexy, εμάς μας προκαλεί ταραχή και μας ρίχνει την ψυχολογία. Καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Ξεκινάμε από σήμερα κιόλας την προσπάθειά μας και σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, σύντομα θα έχουμε αποχαιρετήσει το λίπος από τα πλαϊνά. Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More