ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά. Χρειάζεσαι μόνο 10 λεπτά!

Οι ιδανικές ασκήσεις μπορούν να αποφέρουν την επίπεδη κοιλιά που επιθυμείς! Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη μας δείχνει ένα 10λεπτο πρόγραμμα που μπορείς εύκολα να κάνεις μόνη σου στο σπίτι και να αποκτήσεις επιτέλους αυτό που λέμε εμείς τα κορίτσια του fitness “flat belly”. Καταλαβαίνεις αγαπητή μου αναγνώστρια, ότι από τη στιγμή που μιλάμε για ένα 10λεπτο πρόγραμμα, θα πρέπει να μένεις πιστή στο καθημερινό σου ραντεβού και να είσαι σίγουρη πως σύντομα θα πεις “Bingo” και θα δείχνεις με καμάρι το έργο που έχτισες με επιμονή.

Λοιπόν λοιπόν! Για αυτές τις ασκήσεις ο εξοπλισμός είναι περιττός. Επέλεξε μια ώρα της ημέρας που σε βολεύει και ξεκίνα. Οφείλεις να γνωρίζεις ότι πέρα από τη γράμμωση και τη διάσπαση του λίπους, αυτές οι ασκήσεις βοηθούν σημαντικά στη σωστή λειτουργία του εντέρου, με αποτέλεσμα να αποβάλουν το φούσκωμα και το πρήξιμο που νιώθεις! Οπότε, μέτρα αντίστροφα και σίγουρα θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς μέχρι τα Χριστούγεννα.

Και μην ξεχνάς! Έχε αυτές τις ασκήσεις κατά νου και για μετά τις γιορτές. Ξέρεις, εκεί που θα έχεις φάει, θα έχεις πρηστεί και η φουσκωμένη κοιλίτσα θα είναι σήμα κατατεθέν σου!

Read More

And More