ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Ασκήσεις για γρήγορο μεταβολισμό και διπλάσιες καύσεις θερμίδων

Πέρασε κιόλας ο Νοέμβρης κι εμείς ούτε που το καταλάβαμε! Κι αυτό ξέρεις τι σημαίνει; Ότι τα Χριστούγεννα έρχονται, τα γιορτινά τραπέζια είναι σχεδόν έτοιμα να χαλάσουν τη διατροφή μας κι εμείς ΠΡΕΠΕΙ μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα να έχουμε αποκτήσει την ιδανική σιλουέτα γιατί ΠΡΕΠΕΙ να νιώθουμε ωραίες στο γιορτινό μας look. Πρέπει, πρέπει, πρέπει! Η ζωή όμως έτσι είναι και η τέλεια σιλουέτα θέλει θυσίες.

Ας περάσουμε στο ψητό τώρα! Η Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη μας δείχνει πέντε ασκήσεις που θα επιταχύνουν το μεταβολικό μας ρυθμό και θα διπλασιάσουν την καύση θερμίδων. Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και φυσικά μπορείς να το κάνεις χωρίς καν να βγεις από το σπίτι. Οπότε, αν είσαι τύπος της τελευταίας στιγμής και αν θες στο άψε σβήσε να χάσεις όσα κιλά μπορείς, μαζί με το λίπος φυσικά, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να είσαι συνεπής στην εκτέλεσή του. Έτοιμη λοιπόν;

Αφού έχεις φτιάξει το πρόγραμμά σου και έχεις ορκιστεί ότι θα προσέχεις τη διατροφή σου, για πιο γρήγορα αποτελέσματα, κάνε κλικ εδώ και δες τις ασκήσεις!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More