ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Οι 7 καλύτερες ασκήσεις pilates για να κάψεις μέχρι και 500 θερμίδες

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη, είναι ο γκουρού των pilates! Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν απευθύνεται σε σένα που θες να αδυνατίσεις, να κάψεις κάποιες extra θερμίδες και να πεις αντίο στο τοπικό λίπος με τη βοήθεια της γυμναστικής. Τι σκέφτηκε; Η ίδια πρόκειται να μας παρουσιάσει τις 7 ασκήσεις pilates (και τις πιο top θα έλεγα εγώ), που υπόσχονται μέσα σε 45 έως 60 λεπτά να κάψεις από 300 έως 500 θερμίδες και κατ’ επέκταση να δεις τον δείκτη στη ζυγαριά σου να πέφτει σιγά – σιγά!

Καταλαβαίνεις και μόνη σου ότι ο αριθμός των θερμίδων που θα κάψεις διαφοροποιείται σύμφωνα με το βάρος σου, το ιστορικό σου, την ένταση που θα κάνεις τις ασκήσεις. Σε γενικές γραμμές όμως και όπως σου προανέφερα, οι λιγότερες θερμίδες που μπορείς να κάψεις έχουν τριψήφιο αριθμό και είναι συγκεκριμένα 300. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε!

Μέχρι στιγμής πιστεύω ότι είναι όλα κατανοητά! Οπότε, πάμε να φορέσουμε τα πιο άνετα ρούχα μας, πέρνουμε το στρώμα της γυμναστικής και είμαστε έτοιμες να ακολουθήσουμε τη Μάντη…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More