ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Ώρα να χάσουμε τα κιλά των γιορτών με αυτό το σούπερ workout!

Μπορεί να αφεθήκαμε λίγο τις τελευταίες μέρες του 2016, αλλά έφτασε η ώρα να οργανωθούμε για ακόμα μια φορά, να θέσουμε νέους στόχους και να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας. Δεν ξέρω για σένα, αλλά ο δικός μου αρχικός στόχος είναι να χάσω τα κιλά που πήρα στις γιορτές. Ξέρεις, τα μελομακάρονα και οι πατάτες τηγανιτές σε συνδυασμό με την απουσία της γυμναστικής, κατάφεραν να προσθέσουν στο σώμα μου κάποια extra κιλάκια, που είμαι σίγουρη ότι με την ιδανική δίαιτα και την ιδανική για γυμναστική θα καταφέρω να χάσω.

Επειδή είμαι σίγουρη ότι έπεσες κι εσύ στην παγίδα των γιορτών, απευθύνθηκα στην Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη, για να μας δείξει το πιο τέλειο workout που θα μας βοηθήσει να χάσουμε τα κιλά που πήραμε και να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στο σώμα που πάντα θέλαμε…

Λοιπόν λοιπόν! Θέλω να μείνεις συντονισμένη στο Tlife γιατί τη Δευτέρα που μας έρχεται ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης θα μας δώσει την ιδανική δίαιτα να χάσουμε τα κιλά των γιορτών. Προς το παρόν όμως ας κάνουμε κλικ εδώ, ξεκινώντας με το κομμάτι της γυμναστικής!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More