Γυμναστική στο σπίτι: 5 ασκήσεις που πρέπει να κάνεις κάθε πρωί αν θέλεις να χάσεις κιλά

Πρόσεξε να δεις πως έχουν τα πράγματα! Διακοπές τέλος. Ή για κάποιες άλλες της παρέας, οσονούπω θα τελειώσουν. Και αυτό τι σημαίνει; Ότι α) η επιστροφή από το νησί σου πρόσθεσε κάποια κιλά, β) το τζιν σου με δυσκολία κουμπώνει πλέον και γ) έχεις αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι ότι ίσως το παρά-έκανες λίγο με το φαγητό και το ποτό. Ντάξει, μην ανησυχείς. Δεν είσαι η μόνη!

Για όλα τα παραπάνω υπάρχει λύση. Και η λύση βρίσκεται στη σωστή διατροφή και στη γυμναστική. Ναι, θα σου το λέω μέχρι να το εμπεδώσεις. Και επειδή όπως σου προανέφερα όλες διανύουμε τη φάση που προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά των διακοπών (από Δευτέρα όμως), αποφάσισα να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό για να μας δώσει τα “φώτα” του.

Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, μας δείχνει 5 ασκήσεις που πρέπει να κάνουμε κάθε πρωί αν θέλουμε να χάσουμε κιλά. Και αναρωτιέσαι γιατί συγκεκριμένα το πρωί. Γιατί η γυμναστική τις πρώτες πρωινές ώρες ωθεί το μεταβολισμό να κάνει τις διπλάσιες καύσεις μέσα στην ημέρα. Είδες; Έχω μια απάντηση για όλα. Και αυτός ο λόγος που σου προανέφερα αρκεί για να σηκωθείς μισή ωρίτσα νωρίτερα από το κρεβάτι, αν θέλεις άμεσα να ξεφορτωθείς τα παραπανίσια κιλάκια.

Και κάτι τελευταίο! Stay tuned γιατί τη Δευτέρα θα σου προτείνω και μια σούπερ δίαιτα για να χάσεις τα κιλά των διακοπών!

Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More