Γυμναστική στο σπίτι: Ανόρθωση, γράμμωση και σύσφιξη γλουτών με 4 ασκήσεις

Υπάρχουν τάσεις και στο χώρο του fitness; Φυσικά και υπάρχουν! Αν γυρίσουμε το χρόνο μια δεκαετία πίσω, θα θυμηθούμε τη φρενίτιδα που είχε δημιουργηθεί γύρω από το σφριγηλό και πολλές φορές… oversized στήθος. Οι γυναίκες έπαθαν αμόκ, το “έριξαν” στη σκληρή γυμναστική, ενώ κάποιες άλλες έτρεξαν στον πλαστικό χειρουργό για να αποκτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να λέμε και την αλήθεια, η γυμναστική δεν μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του στήθους, καθώς το συγκεκριμένο σημείο αποτελείται από περισσότερη ποσότητα λίπους, παρά μυών!

Φτάνουμε στο σήμερα! Ξεχάσαμε για λίγο την εμμονή με τα big boobs. Αυτή η εμμονή αντικαταστάθηκε με την επιθυμία να αποκτήσουμε τέλειους γλουτούς. Και όχι άδικα! Με μια ματιά στο instagram βλέπεις τους πιο ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΥΣ. Τσεκάρεις το pinterest, τα ίδια πάλι. Και κάπως έτσι βάζεις το στόχο να αποκτήσεις κι εσύ γραμμωμένους και ανορθωμένους γλουτούς κάνοντας γυμναστική. Ευτυχώς η γυμναστική μπορεί να ανορθώσει τους συγκεκριμένους μύες.

Για να μην σκάμε από τη ζήλια μας με όλες αυτές τις εικόνες και τα υπερφανταστικά οπίσθια που περνάνε καθημερινά μπροστά από τα μάτια μας, είπα να λάβουμε δραστικά μέτρα και να κάνουμε κάτι για αυτό. Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη, θα μας δείξει σήμερα 4 ασκήσεις που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανόρθωση, γράμμωση, σύσφιξη. Βγες λοιπόν, από το instagram, σήκω από τον καναπέ και πάρε θέση να κάνεις τις ασκήσεις. Σκέψου ότι πλησιάζουν και οι γιορτές, οπότε χρειάζεσαι αυτό το “προσόν” για να αναδείξεις το αγαπημένο σου φόρεμα ή look!

Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More