Γυμναστική στο σπίτι: Ασκήσεις yoga για καλύτερο σεξ

Αυτήν τη φορά θα ασχοληθούμε με ένα διαφορετικό είδος εκγύμνασης! Αποφάσισα, που λες, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη το αδυνάτισμα, τη σύσφιξη και τη γράμμωση και να αφεθούμε στα οφέλη που μπορεί να μας προσφέρει η γιόγκα… στον ερωτικό τομέα! Ναι, καλά διάβασες. Η Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη μου εξήγησε πως βοηθούν και τι ακριβώς κάνουν αυτές οι ασκήσεις στο σώμα.

Ξεκινάμε με τα βασικά! Αυτού του είδους η γιόγκα απευθύνεται σε κάθε ηλικία. Είναι στην ουσία ενεργειακές ασκήσεις που ενεργοποιούν το πρώτο και το δεύτερο τσάκρα, τα οποία βρίσκονται στα γεννητικά όργανα και λίγο πιο κάτω από τον αφαλό. Αιματώνουν την περιοχή της πυέλου, τα ζωτικά όργανα και τους μύες που βρίσκονται εκεί, όπως τη μήτρα και τις σάλπιγγες. Το αποτέλεσμα; Αυξάνουν τη λίμπιντο και την αυτοπεποίθησή σου, διεγείρουν την όρεξή σου, σε προετοιμάζουν για τη σεξουαλική πράξη και σου δίνουν μια ώθηση ώστε να το ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο. Τέλος, επειδή παραμένει ένα είδος εκγύμνασης παρόλο που αναφέρεται στους μύες της πυέλου, μην ξεχνάμε ότι ενισχύει την ελαστικότητά μας.

Οπότε, αν νιώθεις κουρασμένη, αν δεν έχεις γενικά όρεξη για σεξ ή αν θες να αυξήσεις την απόλαυση της στιγμής, δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ εδώ και να δεις τις ασκήσεις.

Μην ξεχνάς! Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων να σφίγγεις και να χαλαρώνεις τους μύες του κόλπου!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More