Double Duty Exercise: Τέλειο σώμα με 15 λεπτά γυμναστικής

Τι θα έλεγες αν με ένα σούπερ πρόγραμμα γυμναστικής μόλις 15 λεπτών αποκτούσε το πιο σφιχτό και σέξι σώμα; Ποιο είναι το μυστικό; Να ανεβάσεις ρυθμούς, να κάνεις διπλές ασκήσεις.

Double Duty Exercises

Μην σε τρομάζει το όνομα. Δεν πρόκειται για ασκήσεις που θα πρέπει να είσαι η Νάντια Κομανέτσι για να τις εκτελέσεις στο ταρτάν.

Πρόκειται για ένα πλάνο ασκήσεων το οποίο ακολουθούν δεκάδες διάσημες στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τον Hollywood trainer που έχει αναλάβει στο παρελθόν την εκγύμναση μεταξύ άλλων της Reese Witherspoon, της Julian Moore και της Meg Ryan Michael George: “Κάνεις διπλή εξάσκηση στο μισό χρόνο, γιατί καθεμιά από τις ασκήσεις επικεντρώνει σε ένα πακέτο “προβληματικών” σημείων στο σώμα σου, που σε ταλαιπωρούν, όπως τα ψωμάκια, η κοιλιά, τα μπρατσάκια κτλ.”

Έχουμε να σου παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής με απλές ασκήσεις που θα επικεντρώσουν σε όλα αυτά τα “προβληματικά” σημεία του σώματος.

Κανέ κλικ εδώ για να δεις τις ασκήσεις. Ακολούθησε τις συμβουλές και θα δείς γρήγορα αποτελέσματα.

Κάνε την παραπάνω εξάσκηση 3 φορές την εβδομάδα και επιπλέον 30 λεπτά καρδιαγγειακή άσκηση, όπως για παράδειγμα τρέξιμο. Έτσι θα βρεις δυο φορές πιο γρήγορα το δρόμο για ένα αδύνατο, γραμμωμένο σώμα σε μόλις 6 εβδομάδες.

Read More

And More