Red Carpet Ready! Το απόλυτο πρόγραμμα γυμναστικής για sexy flat κοιλιά

Μπορεί να μην είσαι καλεσμένη στα Όσκαρ, θέλεις όμως να αποκτήσεις την τέλεια κοιλιά των σταρ. Μάθε πως…

Πολύ απλά έτσι ονόμασε η Valerie Waters το πρόγραμμα γυμναστικής που εγγυάται τέλεια σέξι κοιλιά σε διάστημα 6 εβδομάδων.

Η Personal Trainer του Hollywood, Valerie Waters, μας παρουσιάζει το Red Carpet Ready! Ένα πρόγραμμα γυμναστικής 6 εβδομάδων που εγγυάται τέλεια σέξι κοιλιά. Δοκιμασμένο φυσικά σε μερικές από τις πιο σέξι celebrities, όπως η Jennifer Garner και η Cindy Crawford.

Οι Ασκήσεις για να ξεκινήσεις

Αυτές οι ασκήσεις είναι το πρώτο επίπεδο για να ξεκινήσεις το πρόγραμμα. Αν θελήσεις να περάσεις στο επόμενο επίπεδο κάνε “κλικ” εδώ για να δεις όλες τις ασκήσεις.


Ξάπλωσε ανάσκελα με τα χέρια στο πλάι και τα γόνατα λυγισμένα. Σφίξε τους γλουτούς σου και ξεκίνα να ανασηκώνεις τους γοφούς μέχρι να φέρεις το πάνω μέρος του σώματος στην ευθεία από το κεφάλι έως τα γόνατα. Προσπάθησε να εισπνέεις καθώς επιστρέφεις στην αρχική θέση και αντίστοιχα να εκπνέεις καθώς σηκώνεις το σώμα σου. Επανάλαβε την άσκηση 15 φορές.

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα χέρια πίσω από το κεφάλι και το δεξί πόδι τεντωμένο στην ευθεία στο ύψος του γόνατου. Ανασήκωσε το πάνω μέρος του σώματος, εκτελώντας κοιλιακούς, τραβώντας το γόνατο προς το μέρος σου. Τέντωσε και πάλι το γόνατα προς τα πάνω καθώς επιστρέφεις το σώμα σου στο πάτωμα. Κάνε 20 επαναλήψεις και επανάλαβε την άσκηση με το αριστερό πόδι.

Ξάπλωσε μπρούμυτα και στήριξε τον κορμό του σώματός σου στους αγκώνες. Σήκωσε το σώμα ώστε να σχηματίζει μια ευθεία γραμμή, στηρίζοντας το βάρος στις μύτες των ποδιών και τους αγκώνες σου. Φρόντισε η πλάτη σου να είναι σε ευθεία γραμμή, οι κοιλιακοί σου σφιχτοί και το πηγούνι σου ελαφρά προτεταμένο. Κράτησε αυτή τη θέση για 30 δευτερόλεπτα και δοκίμασε να παραμείνεις περισσότερο χρόνο κάθε φορά που την επαναλαμβάνεις.


Ξάπλωσε στο έδαφος στο πλάι, στηριζόμενη στον αγκώνα. Φρόντισε ο αγκώνας σου να βρίσκεται σε ευθεία με τον ώμο, αλλά και την γραμμή των ποδιών. Ανασήκωσε τους γλουτούς από το έδαφος και μείνε στο σημείο αυτό για 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια άλλαξε πλευρά για να γυμνάσεις τους απέναντι πλάγιους κοιλιακούς.

Μικρά μυστικά για καλύτερα αποτελέσματα

Η Valerie Waters σου δίνει απλές συμβουλές για να ακολουθήσεις το πρόγραμμα Red Carpet Ready σωστά και να έχεις τέλεια αποτελέσματα.

– Ξεκινώντας το πρόγραμμα θα πρέπει να ολοκληρώσεις το πρώτο επίπεδο ασκήσεων πριν προχωρήσεις στο επόμενο
– Ακολούθησε το πρόγραμμα 3 φορές την εβδομάδα
– Κάθε σετ ασκήσεων για τους κοιλιακούς πρέπει να γίνεται κυκλικά, χωρίς να κάνεις διάλειμμα μεταξύ των ασκήσεων.
– Μην βιάζεσαι να εκτελέσεις κάθε άσκηση. Εκτέλεσέ την αργά και προσεκτικά και μην ξεχνάς να αναπνέεις σωστά

Αν θέλεις σέξι και επίπεδη κοιλιά τότε πέρα από τις ασκήσεις αυτές είναι σημαντικό να ακολουθείς και τις παρακάτω διατροφικές συμβουλές:

1. Μην αμελείς ποτέ το πρωινό, το οποίο πρέπει να είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες
2. Προγραμμάτισε 5 με 6 μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα σου, προκειμένου να τονώσεις τον μεταβολισμό σου
3. Η πρωτεΐνη είναι πολύ σημαντική στην προσπάθειά σου. Φρόντισε κάθε γεύμα σου να περιλαμβάνει 90-120 γρ καθαρής πρωτεΐνης
4. Απόφυγε ττους επεξεργασμένους υδατάνθρακες

Read More

And More