Ένας personal trainer στο σπίτι σου. Κάνε “κλικ” για να γυμνάσεις όλο το σώμα σου σε 10 λεπτά…

Στη γυμναστική χρειάζεσαι βοήθεια… Θέλεις έναν άνθρωπο να σε καθοδηγεί! Για αυτό λοιπόν το TLIFE ετοίμασε ένα βίντεο για να αποκτήσεις τον δικό σου personal trainer! Σε 10 λεπτά, έχοντας πάντα την καθοδήγησή του θα γυμνάσεις όλο το σώμα, από την άνεση του σπιτιού σου!

Πάτησε play στο βίντεο παρακάτω και με την καθοδήγηση της personal trainer/διατροφολόγου Ράνιας Τζανακάκη ξεκίνα γυμναστική…

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα εξάσκησης;

Η Ράνια Τζανακάκη ετοίμασε ένα σετ ασκήσεων για το σπίτι με το οποίο θα γυμνάσεις όλο το σώμα… Το μόνο που θα χρειαστείς είναι δύο βαράκια ή δύο κονσέρβες ίδιου βάρους! Φρόντισε να κάνεις χώρο στο σαλόνι ή το δωμάτι;o σου και φυσικά να έχεις την οθόνη του υπολογιστή σου σε σημείο που να μπορείς να παρακολουθείς τις ασκήσεις.

Σε κάτι περισσότερο από 10 λεπτά θα έχεις γυμνάσει αποτελεσματικά χέρια, ώμους, στήθος, πλάτη, πόδια και ταυτόχρονα θα κάνεις πολύ καλή καρδιαγγειακή άσκηση!

Καλό είναι να επαναλάβεις το ίδιο πρόγραμμα 3 φορές την εβδομάδα, αν θέλεις φυσικά να δεις πιο σύντομα αποτελέσματα!

Tip για προχωρημένες: Αν νιώθεις πως χρειάζεσαι μεγαλύτερη ένταση, αύξησε το βάρος κατά τη διάρκεια των ασκήσεων. Μπορείς με τον καιρό να κάνεις όλο το σετ μία ακόμη φορά για πιο έντονη εξάσκηση.

Είσαι έτοιμη λοιπόν; Δες το βίντεο με τις ασκήσεις παρακάτω…

Credits
Μοντάζ: Άρης Μακρής
Ευχαριστούμε την personal trainer/ διατροφολόγο Ράνια Τζανακάκη για την παρουσίαση των ασκήσεων

Read More

And More