Γυμναστική για επίπεδη κοιλιά! Η Σόφη Πασχάλη έχει τις ασκήσεις που χρειάζεσαι

Η Σόφη Πασχάλη είναι αποφασισμένη. Αυτές τις γιορτές κάθε γυναίκα θα έχει το σώμα που της αξίζει! Αρκεί να το θελήσει. Βάλε στο πρόγραμμα ασκήσεις που θα τονώσουν συνολικά όλο το σώμα, με επίκεντρο το σημείο που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες: Την κοιλιά.

Μια μπάλα ανά χείρας και ξεκινάμε! Κι αν δεν έχεις μπάλα, πάρε ένα μαξιλαράκι από τον καναπέ. Θα κάνει τη δουλειά του τέλεια! Πάμε;

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις

Είναι σημαντικό να παρατηρήσεις μια, δυο φορές τις φωτογραφίες και την επεξήγηση της Σόφης Πασχάλη. Έτσι θα είσαι σίγουρη πως ξέρεις πως εκτελείται κάθε άσκηση με λεπτομέρεια.

Tip: Η μπάλα δεν είναι απλά διακοσμητικό στοιχείο. Σε τι σε βοηθά; Δεν είναι τόσο το βάρος της, όσο το γεγονός πως να για να την κρατήσεις ανάμεσα στις παλάμες ή τα πέλματα των ποδιών σου πρέπει να ασκείς πίεση. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνεις να “βάλεις στο παιχνίδι” περισσότερες μυικές ομάδες και να έχεις ενεργό όλο σου το σώμα. Αυτό σημαίνει πιο άμεσα αποτελέσματα και καλύτερη εκγύμναση.

– Προσπάθησε να μείνεις σε κάθε θέση μετρώντας μέχρι το 20 και στη συνέχεια να συνεχίσεις στο επόμενο βήμα της άσκησης.

– Οι αναπνοές σου πρέπει να είναι σταθερές, κατά προτίμηση με εισπνοή από τη μύτη που θα γεμίζει το θώρακα και εκπνοή από το στόμα.

– Επανάλαβε όλες τις ασκήσεις 8 φορές, πάρε μια ανάσα για δύο λεπτάκια και κάνε πάλι όλο το σετ από την αρχή δύο φορές.

Ξεκίνα τώρα…

Για να δεις τις ασκήσεις αναλυτικά κάνε “κλικ” εδώ

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε τη Σόφη Πασχάλη για την παρουσία των ασκήσεων

Read More

And More