Καλοκαίρι έρχεται! Η προσπάθεια για τέλειους γλουτούς αρχίζει τώρα με αυτές τις ασκήσεις

Μέχρι που είσαι διατεθειμένη να φτάσεις αν είναι να αποκτήσεις καλοσχηματισμένους, ελκυστικούς γλουτούς; Μην πας μακριά! Φόρεσε τα αθλητικά σου ρούχα, άνοιξε τον υπολογιστή, κάνε χώρο στο σαλόνι ή το δωμάτιό σου και ξεκίνα τη γυμναστική.

Η γυμνάστρια Άγγυ Νικολαΐδου έχει ένα σετ ειδικά σχεδιασμένο για να εστιάσεις στους γλουτούς, γυμνάζοντας και ανορθώνοντας το επίμαχο σημείο. Για να είσαι έτοιμη για το μαγιό σου φέτος το καλοκαίρι.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Παρακολούθησε όσες φορές χρειαστεί τις φωτογραφίες, αλλά και την επεξήγηση κάθε θέσης για να είσαι σίγουρη πως έχεις κατανοήσει πλήρως πως εκτελείται κάθε άσκηση.

– Βάλε ένα στρωματάκι ή ένα χαλάκι για να κάνεις τις ασκήσεις χωρίς να πιέζεις το σώμα σου στο πάτωμα. Θα χρειαστείς επίσης μια μπάλα γυμναστικής, την οποία μπορείς εύκολα να αντικαταστήσεις με το μαξιλάρι σου ή ένα μαξιλάρι από τον καναπέ. (Δες την πρώτη άσκηση)

– Διάλεξε τον τρόπο που θα γυμναστείς. Μπορείς να μετράς επαναλήψεις ή να βάλεις χρονόμετρο στο κινητό σου:
α. Μέτρησε 18 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση και πέρασε στην επόμενη. Αφού κάνεις όλες τις ασκήσεις ξεκουράσεις για 1′ λέπτό και επανάλαβε όλο το σετ από την αρχή δύο ακόμη φορές

β. Βάλε χρονόμετρο στο κινητό σου. Κάνε κάθε άσκηση χωρίς να σταματήσεις για 30” δευτερόλεπτα. Πάρε μια ανάσα για 10” δευτερόλεπτα και πέρασε στην επόμενη. Αφού τελειώσεις όλες τις ασκήσεις, κάνε όλο το σετ με τον ίδιο τρόπο άλλες δύο φορές.

– Θυμήσου το πρόγραμμα για τους γλουτούς δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να έχει αποτέλεσμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Gym Tip: Στη γυμαστική αυτό που έχει σημασία είναι η επανάληψη. Όσο λοιπόν περισσότερες επαναλήψεις κάνεις σε κάθε άσκηση, τόσο περισσότερο ενεργοποιείς τον μυ.

Βάλε ένα όριο… συνέχισε τις επαναλήψεις για οκτώ ακόμη σετ από τη στιγμή που θα νιώσεις το μούδιασμα στο γλουτό.

Read More

And More