Full Body Workout! Ένα πρόγραμμα 30′ λεπτών με ασκήσεις για όλο το σώμα…

Η personal trainer Λουίζα Καμαρινού σου δείχνει ασκήσεις για να γυμνάσεις ταυτόχρονα όλο το σώμα. Χέρια, πόδια, γλουτούς, στήθος και κοιλιά σε ένα σετ ασκήσεων. Αφιέρωσε 30′ λεπτά και δες το σώμα σου να αλλάζει…

Και γραμμώνεις και καις θερμίδες…
Πρόκειται για ένα κυκλικό πρόγραμμα για όλο το σώμα με μικρά διαλείμματα που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των καύσεων και τη μυική ενδυνάμωση.

Gym Info – Κυκλικό ονομάζεται ένα σετ ασκήσεων που εναλλάσσει το επίκεντρο από τα πόδια, στην κοιλιά και τους γλουτούς και στη συνέχεια σε χέρια, ώμους και πλάτη, έτσι ώστε να γυμνάζει αρμονικά και στο ίδιο πρόγραμμα όλο το σώμα.

Τι θα χρειαστείς; Ένα ζευγάρι βαράκια δύο κιλών, ένα λάστιχο και μια μπάλα Pilates.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις
– Κάνε 3 σετ από 15 επαναλήψεις για κάθε άσκηση και ξεκουράσου για 20” δευτερόλεπτα ανάμεσα σε κάθε σετ.

– Τρεις ασκήσεις είναι ένας κύκλος! Μετά το τέλος κάθε κύκλου, ξεκουράσου για 1′ λεπτό και συνέχισε με τις επόμενες τρεις ασκήσεις

– Αφού ολοκληρώσεις όλες τις ασκήσεις πάρε μια ανάσα για 3′ λεπτά και επανάλαβε όλο το πρόγραμμα από την αρχή τρεις φορές.

– Αν οι ασκήσεις σου φαίνονται απλές ή θέλεις να περάσεις στο επόμενο level, κάνε “κλικ” εδώ και βρες το ίδιο κυκλικό πρόγραμμα – απλά λίιιγο πιο απαιτητικό για εσένα που είσαι πιο προχωρημένη στη γυμναστική.

Δες τις ασκήσεις με ένα κλικ εδώ

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε την personal trainer Λουίζα Καμαρινού για την παρουσίαση των ασκήσεων.

Read More

And More