Yoga για δύο! Πάρε την κολλητή σου και ξεκίνα γυμναστική…

Λοιπόν πάρε τη φίλη σου και ρίξτε το στη γυμναστική. Πρώτον θα το διασκεδάσετε και δεύτερον όταν η μία θα τεμπελιάζει η άλλη θα την ξεσηκώνει. Η Σόφη Πασχάλη ετοίμασε ένα σετ ασκήσεων yoga, τις οποίες μπορείτε να εκτελέσετε δυο-δυο!

Γιατί double yoga;
Η γυμναστική όπως και η διατροφή πρέπει να είναι τρόπος ζωής! Συνήθεια της καθημερινότητας… άρα γυμναστική με παρέα – και ειδικά την κολλητή σου – σημαίνει πως θα μπορέσεις να τη βάλεις στη ζωή σου πιο εύκολα.

1. Extra κίνητρο – Μην ξεχνάς πως όταν εμπλέκεται και η κολλητή σου, κάποιες φορές θα είναι εκείνη που θα σε παρακινεί και άλλες εσύ που θα την… τραβάς με το ζόρι για εξάσκηση. Και αυτό μόνο καλό μπορεί να σου κάνει.

2. Γυμναστική με μια… ιδέα διασκέδασης! – Όπως και να έχει όταν κάνεις κάτι με την κολλητή σου, τότε αυτό γίνεται αυτομάτως και πιο διασκεδαστικό. Και θα γελάσετε (που θα σας δώσει μερικούς extra πόντους στην εξάσκηση των κοιλιακών) και δεν θα καταλάβετε πως πέρασε η ώρα.

3. Ανταγωνισμός… πάντα υγιής! Αν ξεκινήσετε γυμναστική μαζί, ο ανταγωνισμός θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε και να γίνετε και οι δύο καλύτερες και πιο fit!

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
– Ακολούθησε τη Σόφη στις ασκήσεις όπως στις δείχνει βήμα, βήμα. Κάνε ένα μικρό… σκονάκι πριν ξεκινήσεις.

– Παρατήρησε καλά τις ασκήσεις ώστε να θυμάσαι πως περνάς από τη μία θέση στην επόμενη.

– Οι ασκήσεις είναι η μία συνέχεια της άλλης και πρέπει να τις εκτελείς με αυτό τον τρόπο χωρίς διαλείμματα. Δοκίμασε να μείνεις σε κάθε θέση-φωτογραφία για 10-15” δευτερόλεπτα

– Φρόντισε να επαναλαμβάνεις κάθε άσκηση αλλάζοντας θέση με τη φίλη σου.

Kάνε κλικ εδώ για να δεις τις ασκήσεις

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε τη Σόφη Πασχάλη για την παρουσίαση των ασκήσεων

Read More

And More