Pilates! Το μυστικό των stars αποκαλύφθηκε. Δες το fitness βίντεο…

Είναι μια από τις δημοφιλέστερες μεθόδους εναλλακτικής γυμναστικής και φυσικά το Hollywood υποκλίνεται μπροστά της. Στο όνομά της ορκίζονται αστέρες όπως η Sarah Jessica Parker, η Madonna, η Uma Thurman, η Hillary Swank, η Hilary Duff, η Kirsten Dunst κ.α.

Η δασκάλα Pilates Νικόλ Κούτση θα σου δείξει μερικές από τις βασικές ασκήσεις της Pilates για να ξεκινήσεις την περιήγηση στον κόσμο της διαφορετικής αυτής εξάσκησης. Οι ασκήσεις για αρχάριους (Basic) μπορούν να γίνουν με ένα στρωματάκι στο σπίτι (δες φωτό στο τέλος του άρθρου), ενώ όσο κανείς εξελίσσεται θα πρέπει να επευθυνθεί σε κάποιον ειδικό χώρο προκειμένου να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την καθοδήγηση από ειδικό δάσκαλο.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ… ΜΥΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ
Το TLIFE επισκέφθηκε το Pilates Studio The Art Of Control και με την καθοδήγηση της δασκάλας Νικόλ Κούτση σου δείχνει τις βασικές ασκήσεις της μεθόδου για να ξεκινήσεις τη γυμναστική.


Ποια είναι όμως τα οφέλη της;

Η μέθοδος Pilates στηρίζεται στην ενδυνάμωση του “Powerhouse”, δηλαδή της περιοχής των κοιλιακών μυών, της μέσης και των γοφών, τα οποία μεταξύ τους δημιουργούν ένα δυνατό κεντράρισμα του σώματος και έτσι του επιτρέπουν να κινείται με έλεγχο και ασφάλεια. Σαν αποτέλεσμα αποκτάς ένα ευέλικτο σώμα, πιο αδύνατο και ταυτόχρονα δυνατότερο και σταθερότερο.

Η μέθοδος Pilates είναι κατάλληλη για ανθρώπους κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Οι ασκήσεις της μπορεί να προσαρμοστούν στις δυνατότητές σου χωρίς αυτό να σημαίνει πως χάνεις τα ωφέλη της μεθόδου Pilates.

Για αυτό λοιπόν η μέθοδος Pilates είναι κατάλληλη για ανθρώπους που κάνουν καθιστική ζωή μέχρι και για εξαιρετικά δραστήριους οπαδούς της καλής φυσικής κατάστασης.

Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Read More

And More