Η Μάντη Περσάκη έχει το πρόγραμμα για τέλειο σώμα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 12 λεπτά

To καλοκαίρι σε καλεί να βγεις στην παραλία! Kαι δεν θα το κάνεις άνετα, αν δεν είσαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Η Μάντη Περσάκη έχει για εσένα το απόλυτο πρόγραμμα για να χάσεις πόντους και να απαλλαγείς από τα κιλά που σε ταλαιπωρούν σε τρεις εβδομάδες. Αφιέρωσε 12′ λεπτά σε μια εξάσκηση για όλο το σώμα και σε ένα μήνα η διαφορά θα είναι εμφανής παντού!

Τα βάζουμε με το χρόνο…

Μπορεί σε άλλα να είναι εχθρός, αυτή τη φορά όμως είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Ποια είναι λοιπόν η πρόκληση; “Μας ενδιαφέρει να καταφέρεις να κάνεις όλες τις ασκήσεις χωρίς διάλειμμα για 12 λεπτά” εξηγεί η Μάντη. “Ο ρυθμός και οι επαναλήψεις που θα κάνεις μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με την φυσική σου κατάσταση. Αρκεί να μην σταματήσεις για 12 λεπτά”.

Οπότε βάλε τη φόρμα σου και ετοιμάσου. Στήριξε σε μια άκρη το χρονόμετρο του κινητού ή απλά το ρολόι σου και είσαι έτοιμη!

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Ξεκίνα και τελείωσε την εξάσκηση σου με μια διατατική άσκηση. Έτσι θα “μαλακώσεις” τους μύες σου για να ξεκινήσεις γυμναστική, αλλά και να αποβάλεις την ένταση, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα.

– Μέτρησε 12′ λεπτά από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις την πρώτη άσκηση

– Εκτέλεσε κάθε άσκηση για 1′ λεπτό και χωρίς διακοπή προχώρησε στην επόμενη

– Κάνε 4 σετ, επανάλαβε δηλαδή 4 φορές κάθε άσκηση

– Μην ξεχνάς να επιστρέφεις στο πρόγραμμα το λιγότερο 3 φορές την εβδομάδα

Ξεκίνα γυμναστική…

Κάνε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί και ακολούθησε βήμα, βήμα τις ασκήσεις όπως στις περιγράφει η Μάντη Περσάκη.

Xρειάζεσαι και διατροφή;
Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις πως διατροφή χωρίς γυμναστική ή και το αντίστροφο – εξάσκηση χωρίς σωστό πρόγραμμα διατροφής – δεν έχει τα αποτελέσματα που θες. Γι’ αυτό εκτός από τις ασκήσεις της Μάντη, έχουμε ετοιμάσει για εσένα – με την πολύτιμη βοήθεια του Κλινικού Διαιτολόγου Διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη – τρια ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής. Συνδύασε τις ασκήσεις με το πρόγραμμα διατροφής τριών εβδομάδων του Δημήτρη Γρηγοράκη. Για να το βρεις κάνε κλικ εδώ

Κάνε κλικ εδώ και δες όλο το πρόγραμμα Ready For The Beach…

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη για την παρουσίαση των ασκήσεων

Read More

And More