TOP 10! Συγκεντρώσαμε τα δέκα καλύτερα σετ γυμναστικής για επίπεδη κοιλιά και σέξι γλουτούς

Τι επιθυμεί κάθε κορίτσι για το καλοκαίρι; Ωραίο σώμα, φλατ κοιλιά και ανορθωμένους γλουτούς. Για το μπικίνι, τα σορτσάκια, τα μίνι φορεματάκια. Για αυτό λοιπόν επιστρατεύσαμε τους ειδικούς…

Οι γυμναστές του TLIFE έχουν τις κατάλληλες ασκήσεις. Απλά και μόνο με ένα στρωματάκι, με τη βοήθεια μιας fitness ball, ασκήσεις Pilates ή yoga; Εσύ τι θα διαλέξεις; Έχουμε το απόλυτο top 10 των ασκήσεων που επικεντρώνουν σε κοιλιά και γλουτούς για να διαλέξεις.

Επίπεδη κοιλιά δεν κάνουν μόνο οι κοιλιακοί. Υπάρχουν δεκάδες τρόποι να τα καταφέρεις και μάλιστα χωρίς να γραφτείς στο παρά 5′ στο γυμναστήριο. Οι fitness experts του TLIFE έχουν βάλει τα δυνατά τους για να σου αποκαλύψουν όλους τους τρόπους να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά.

Οι γλουτοί από την άλλη είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Γιατί κακά τα ψέμματα, αποτελούν σημείο προσοχής στην παραλία από τα ανδρικά βλέμματα. Θα εκπλαγείς με την ποικιλία των ασκήσεων που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να φορέσεις το μαγιό σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση φέτος το καλοκαίρι.

Δες όλα τα προγράμματα με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Read More

And More