Υγεία & Ευεξία! Για να συνέλθεις από το καθημερινό κομφούζιο… Spa στο βουνό!

Πολυτέλεια, χαλάρωση, υγεία και καθαρό οξυγόνο. Ό, τι καλύτερο για να προσφέρεις στον εαυτό σου!
Χειμερινές διακοπές στο βουνό και μοναδικές θεραπείες σε πολυτελή spa. Για να αποβάλεις το στρες, να διώξεις τους μυικούς πόνους και να γυρίσεις πίσω κουκλίτσα!
Ο Χειμώνας και τα Χριστούγεννα επιβάλουν χιονισμένο τοπίο, τζάκι και θέα στο απέραντο. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα τριήμερο στα ορεινά της Ελλάδας και μια σειρά από θεραπείες στα spa των ξενοδοχείων. Υπάρχουν resort για εσένα, όπου κι αν βρίσκεσαι.

VAELA PALLAS CULTURAL RESORT & SPA

Στο Ελατοχώρι Πιερίας βρίσκεται το Spa που θα σε αναζωογονήσει και θα σε προετοιμάσει για το νέο και απαιτητικό έτος. Μόνο το φυσικό τοπίο και ο καθαρός αέρας, θα σου δώσει την ηρεμία και την ευεξία που αναζητάς. Αφέσου στα έμπειρα χέρια των ειδικών, οι οποίοι θα ακούσουν τις ανάγκες και τα προβλήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και θα σου προτείνουν ειδικές θεραπείες σε λουτρά ή με φυσικά προϊόντα όπως μάγκο, σοκολάτα, σανταλόξυλο, μέλι, κέδρο κ.α.

Διάλεξε για να ολοκληρώσεις την θεραπεία ένα χαλαρωτικό υδρομασάζ με θέα τη θάλασσα και την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, το Μύτικα.

Ελατοχώρι Πιερίας

Πληροφορίες: 23510-82955

HOTEL SPA MONTANA

Στην Στερεά Ελλάδα στα όμορφα βουνά της Ευρυτανίας, θα βρεις το μέρος εκείνο που θα βοηθήσει να διώξεις το άγχος και τις έννοιες της καθημερινότητας.

Το Health Spa Center εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές υδροθεραπείας. Επίλεξε μεταξύ δεκάδων εφαρμογών όπως:

— Χαμάμ (ατμόλουτρο)
— Session λασποθεραπείας και υδροθεραπείας
— Θεραπευτικό μπάνιο
— Υδρο-τζετ (μασάζ με πίεση νερού δια χειρός)
— Τούρκικο λουτρό
— Σάουνα
— Jacuzzi
— Massage
— Relax Room

Φυσικές Δρατσηριότητες
Με κέντρο το ξενοδοχείο μπορείς να απολαύσεις το τοπίο και να κάνεις μια σειρά από δραστηριότητες που θα σε κρατήσουν σε φόρμα. Επιπλέον, θα ανακαλύψεις και τις ομορφιές του τοπίου.

Η ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας δικαιολογημένα θεωρείται παράδεισος για τα χειμερινά σπορ και τα σπορ περιπέτειας. Χαρτογραφημένα πεζοπορικά μονοπάτια που διατρέχουν τον νομό, σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις μία μοναδική, αναζωογονητική εμπειρία. Έτσι μπορείς να συμμετέχεις:

– σε off road διαδρομές με 4Χ4,
– σε μαθήματα αναρρίχησης, ορειβασίας και canyoning (στα φαράγγια της Βίνιανης και του Βόθωνα),
– σε εκδρομές με άλογα ή mountain bike,
– rafting, river trekking, κανό ή καγιάκ σε κρυστάλλινες λίμνες (Επισκοπή) και ποτάμια (Κρικελοπόταμος, Αγραφιώτης, Καρπενησιώτης, Ταυρωπός).

– και φυσικά αν ο καιρός το επιτρέπει να κάνεις σκι. Το χιονοδρομικό κέντρο στο βελούχι απέχει μόλις 20 λεπτά από το ξενοδοχείο.

Καρπενήσι Ευρυτανίας
Πληροφορίες: 22370/80400- 7

THERMAE SYLLA SPA & WELLNESS HOTEL

Θεραπείες με το πολύτιμο νερό των φυσικών ιαματικών νερών της Αιδηψού. Τα ιαματικά νερά διώχνουν μακριά τους πόνους της πλάτης, του αυχένα και γενικότερα του μυοσκελετικού -σημάδια του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η λουτροθεραπεία στο ΘΕΡΜΑΙ ΣΥΛΛΑ συνδυάζει τις παραδοσιακές μεθόδους με τις νέες πρότυπες μεθόδους ιαματικών εφαρμογών. Οι θεραπευτικές ιδιότητες έχουν παρατηρηθεί σε παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος (ρευματολογικά, αρθριτικά, κινητικά νοσήματα), δερματικές, γυναικολογικές παθήσεις, παθήσεις των περιφερικών νεύρων και στην αισθητική φροντίδα.

Λασποθεραπεία

Η λάσπη περνά από μια αργή διαδικασία ωρίμανσης με ιαματικό νερό. Έτσι δημιουργείται μια μικροχλωρίδα που την μετατρέπει σε πραγματικό φάρμακο με μακροχρόνια αποτελέσματα Αποτοξινώνει, μειώνει τους ερεθισμούς, οξυγονώνει το αίμα και τους ιστούς, ενεργοποιεί τις αντι-στρες ορμόνες, διευκολύνει την παραγωγή υποφυσιτικών ορμονών χαρίζοντας, ενέργεια και ζωντάνια, πρόληψη και θεραπεία τόσο κατά των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος όσο και στις αισθητικές περιποιήσεις της επιδερμίδας.


Άλλες θεραπείες

– Thermal Hydromassage με CO2
Η μέθοδος αξιοποιεί τις ευεργετικές επιδράσεις που μπορεί να ασκήσει το διοξείδιο του άνθρακα μέσω του δέρματος στον ανθρώπινο οργανισμό. Βυθίζεστε σε ένα ζεστό ιαματικό μπάνιο με CΟ2 βοηθώντας τη κυκλοφορία του αίματος και την καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού.
Κυκλοφορία
Τόνωση
Κυτταρίτιδα
– Thermal hydromassage Caracalla –Pacific (20´)
Χαλαρωτικό και αναζωογονητικό μπάνιο με ιαματικό νερό σε μονές ατομικές μπανιέρες με πολλαπλούς εκτοξευτήρες. Συνδυάστε το με μασάζ της επιλογής σας.
Τονωτική δράση
Αποτοξινωτική δράση
Βελτίωση της κυκλοφορίας των κάτω άκρων
– Fitobalneotherapy (20´)
Ατομικό μπάνιο σε ιαματικό νερό εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυτών ή αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με υδρομασάζ. Κατόπιν επιλογής για relaxation, toning, slimming, anti-cellulite, soothing.
Τόνωση
Ενυδάτωση Αδυνάτισμα
– Total body mud therapy (75´)
Μοναδική στην Ελλάδα ιαματική λάσπη, που έχει ωριμάσει με το ιαματικό μας νερό, πλούσια σε θεραπευτικά στοιχεία, που σε συνδυασμό με υδρομασάζ και τοπικό θεραπευτικό μασάζ προσφέρουν μια βαθιά ανακούφιση και χαλάρωση από πόνους των αρθρώσεων και του μυοσκελετικού, αφήνοντας συγχρόνως την επιδερμίδα σας βελούδινη.
Βελτίωση της ευκαμψίας των αρθρώσεων
Αναλγητική δράση

Μυοχαλαρωτική δράση

Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια
Πληροφορίες: 22 260 60 100

Read More

And More