Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.06.2011 | 00:29

Shamballa! Το πνευματικό αδερφάκι του Reiki

Shamballa! Το πνευματικό αδερφάκι του Reiki
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πρόκειται για μια θεραπευτική μέθοδο, που πατά πάνω στην αρχαία ιαπωνική τεχνική του Reiki. Με τη χρήση 352 συμβόλων μπορεί κάποιος να μάθει να διοχετεύει κοσμική ενέργεια στο σώμα και σε σημεία που χρειάζονται θεραπεία.

Η εφαρμογή της Shamballa μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ψυχικών αλλά και σωματικών παθήσεων, να μειώσει το στρες και να βοηθήσει όποιον την εξασκεί να έρθει σε πιο στενή επαφή με την εσωτερική του ηρεμία και γαλήνη. 

Η Shamballa οικοδομείται πάνω στο Reiki. Μπορεί κάποιος να τη μάθει πιο εύκολα, φτάνοντας σε κάθε επίπεδο μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Όπως και με το Reiki, πρόκειται για την ενέργεια της αγάπης, η οποία έρχεται από τα τσάκρα της καρδιάς και σε βοηθά να θεραπεύσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους άλλους. Ο απώτερος σκοπός του είναι να μυήσει όποιον ενδιαφέρεται να έχει πρόσβαση σε υψηλότερη ενέργεια και να εξελιχθεί πνευματικά.
 
Η Shamballa περιλαμβάνει 4 διαφορετικά στάδια:
 
1ο στάδιο: Σου επιτρέπει να μάθεις να θεραπεύεις τον εαυτό σου, αλλά και την άμεση (δια της φυσικής επαφής) θεραπεία τρίτων. Η διαδικασία διαρκεί μόλις 5 λεπτά. Πολύ απλά μαθαίνεις που πρέπει να τοποθετείς τα χέρια σου. Δεν χρειάζεται κάποια ειδική δεξιότητα για να τη μάθεις.
 
2ο στάδιο: Εδώ είναι που εξασκείσαι να στέλνεις θεραπευτική ενέργεια νοητικά σε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σου. Με την χρήση ειδικών συμβόλων της Shamballa και πολύ απλά αναφέροντας συγκεκριμένες λέξεις (που αντιστοιχούν στα σύμβολα), επικεντρώνεις την προσοχή σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.
 
3ο στάδιο: Στο τρίτο στάδιο, κάποιος είναι έτοιμος να μυήσει νέους ανθρώπους στην Shamballa και να τους βάλει στο πρώτο στάδιο.
 
4ο Στάδιο: Το τέταρτο και τελευταίο στάδιο είναι το... master της Shamballa. Ένας μαθητής στο τέταρτο στάδιο μαθαίνει τα 352 σύμβολα της Shamballa και μπορεί να μάθει τα πάντα σε ό,τι αφορά στους μαθητές των 3 πρώτων σταδίων.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10