Alter eGo A6: Το πιο λεπτό και διακριτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο σε 5 νέα χρώματα!

Εάν μέχρι σήμερα είχες συνδέσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο με μια μεγάλη, άχαρη συσκευή, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις! Το νέο alter eGo A6 είναι το πιο λεπτό, όμορφο και διακριτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο και είναι ιδανικό για νέους αλλά και έμπειρους ατμιστές. Ανακάλυψέ το!

Η επιτυχία του ηλεκτρονικού τσιγάρου σαν εναλλακτική στο κάπνισμα οφείλεται τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στην εμφάνισή του. Το alter eGo A6 αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν κάτι διακριτικό, για να μην τραβούν τα βλέμματα όταν ατμίζουν σε δημόσιους χώρους και κομψό, για να μπορεί να σταθεί στο ύψος κάθε περίστασης!
Πλέον μπορείς να το προμηθευτείς σε 5 διαφορετικά χρώματα ώστε να ταιριάζει στο δικό σου προσωπικό στιλ: Black Magic, Stainless, Cherry Red, Λευκό και Magic Blue.

Δες όλα τα αξεσουάρ εδώ

Τι διαφορετικό έχει το alter eGo A6 από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

Η μεγάλη απόδοση της μπαταρίας του, η ικανοποιητική χωρητικότητα του ατμοποιητή σε συνδυασμό με τη ρυθμιζόμενη λειτουργία air-flow, το κομψό design, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του alter eGo A6 που το κάνουν να ξεχωρίζει.
Επίσης, η θύρα φόρτισης βρίσκεται στο πλάι επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου, ενώ φορτίζει.


Είναι ιδανικό εάν ξεκινάς τώρα και θέλεις κάτι εύκολο και απολαυστικό για να παραμείνεις προσηλωμένη στο στόχο σου ή ακόμα και εάν είσαι ήδη έμπειρη και θέλεις ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με πολύ λιγότερη φροντίδα. Επίσης, εάν έχεις κάποιο φίλο ή γνωστό σου που προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα, το alter eGo A6 διαθέτει και πολύ ωραία συσκευασία για να το προσφέρεις σαν δώρο.

Διάλεξε τι θα… ατμίσεις!

Το λεπτό και κομψό alter eGo A6 ταιριάζει απόλυτα με τα υγρά Counter Culture, μία premium όσο και ξεχωριστή, σειρά υγρών. Επαναστατικά στη σύνθεσή τους, εκφράζουν την καθαρότητα μιας άλλης γενιάς υγρών. Για πρώτη φορά μπορείς να γευτείς υπέροχες αυθεντικές κρεμώδεις (custard) γεύσεις, με απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα. Για να ενδώσεις χωρίς φόβο, μόνο με πάθος!


Εργαστηριακά ελεγμένα και πιστοποιημένα για την καταλληλότητά τους και τη μη χρήση πρόσθετων βλαβερών ουσιών Diacetyl και Acetyl Propionyl. Παράγονται από την Baker White μία πρωτοπόρο εταιρία στην ασφάλεια και διασφάλιση ποιότητας ηλεκτρονικών υγρών και διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Alter eGo.
Γνωρισέ τα αναλυτικά και διάλεξε τι θα απολαύσεις εδώ

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A6 αλλά και να δεις πώς λειτουργεί στην πράξη; Η Κατερίνα Χιωτίνη σε περιμένει σε ένα ακόμα alter eGo Academy:

Read More

And More