Ατύχημα κατά την σεξουαλική επαφή. Και τώρα τι κάνεις;

Ο έρωτας είναι από τα πιο όμορφα γεγονότα που μπορεί να συμβούν στη ζωή του ανθρώπου. Κι η ερωτική πράξη είναι το επιστέγασμα του έρωτα. Συνήθως τα πάντα πηγαίνουν καλά, υπάρχουν όμως και μικρές άτυχες στιγμές… Όταν, ας πούμε, αποτυχαίνει η μέθοδος αντισύλληψης. Κι αν η συγκεκριμένη περίοδος στη ζωή σας δεν είναι κατάλληλη για ένα μωρό, δράστε άμεσα!

Η επείγουσα αντισύλληψη μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη μορφή λήψης χαπιού από το στόμα.Το χάπι επείγουσας αντισύλληψης ονομάζεται επίσης «χάπι της επόμενης ημέρας», γιατί είναι καλύτερο να ληφθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα μετά από μια σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις.

Το ellaOne είναι ένα χάπι επόμενης ημέρας, νέας γενιάς. Σε σύγκριση με τα παλαιότερα προϊόντα που περιέχουν λεβονοργεστρέλη, είναι το μοναδικό που είναι αποτελεσματικό ακόμα και αν η γυναίκα πρόκειται να κάνει ωορρηξία την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα από τη σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις, τις μέρες δηλαδή που ο κίνδυνος εγκυμοσύνης είναι μέγιστος.

Το ellaOne δεν αποτελεί μόνιμη μέθοδο αντισύλληψης αλλά μια μέθοδο «Έκτακτης ανάγκης» για την αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και για το λόγο αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται περιστασιακά.
Μάθετε περισσότερα στο www.ellaOne.gr

To Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ

Read More

And More