Διακοπές & μικρόβια: Ένα μείζον πρόβλημα με εύκολη λύση!

Το πρόβλημα:

Δεν χρειάζεται να είσαι μικροβιοφοβικός για να καταλάβεις πως τα χέρια μας έρχονται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες επιφάνειες γεμάτες μικρόβια. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες και η εφίδρωση δημιουργούν ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων, ενώ το νερό και το σαπούνι δεν είναι πάντα διαθέσιμα, αφού περνάμε πολύ περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού.

Η ανάγκη:

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας χρησιμοποιώντας νερό και σαπούνι και στη συνέχεια κάποιο αντισηπτικό διάλυμα, προκειμένου να αποφύγουμε την μετάδοση των μικροβίων. Στις διακοπές όμως και γενικά όταν είμαστε εκτός σπιτιού κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό.

Η λύση:

Η λύση βρίσκεται στα Νο1 υγρά, αντιβακτηριδιακά υγρά μαντηλάκια Wet Hankies, έναν απαραίτητο σύμμαχο προστασίας κατά των μικροβίων, αφού χάρη στην πρακτική τους συσκευασία μπορούμε να τα έχουμε μαζί μας, όπου κι αν βρισκόμαστε. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αντιβακτηριδιακών Wet Hankies, εξουδετερώστε το 99.9% των μικροβίων, δροσίστε την επιδερμίδα σας και απολαύστε ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στα χέρια σας! Εμείς ξεχωρίσαμε τα Wet Hankies Antibacterial και τα Wet Hankies Lemon, με ειδική σύνθεση που συνδυάζει μοναδικά την αιθυλική αλκοόλη (οινόπνευμα) και μία ακόμα επιπλέον απολυμαντική ουσία, με εργαστηριακά αποδεδειγμένη δράση κατά των μικροοργανισμών. Τοποθετήστε τα στην τσάντα της παραλίας, στη βαλίτσα ή στην τσάντα της βραδινής σας εξόδου και εξασφαλίστε σίγουρη αντιμικροβιακή προστασία, τόσο για εσάς όσο και για την οικογένειά σας, στο λεπτό!

Read More

And More