Η EveryDay σας δίνει συμβουλές για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής τους καλοκαιρινούς μήνες!

Tους καλοκαιρινούς μήνες, οι ανάγκες περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής είναι ιδιαίτερα αυξημένες καθώς τόσο η ζέστη, με την εφίδρωση που δημιουργεί, όσο και τα μικρόβια που παραμονεύουν σε παραλίες, θάλασσες ακόμα και στα βρεγμένα μαγιό μας, δημιουργούν συνθήκες που απαιτούν έξτρα φροντίδα και προστασία!

Πώς μπορούμε να προστατευθούμε:

· Να προτιμάμε βαμβακερά εσώρουχα, που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και συμβάλλουν έτσι στην μείωση της εφίδρωσης. · Να αποφεύγουμε τα στενά ρούχα, γιατί δημιουργούν ένα περιβάλλον με υψηλές θερμοκρασίες και έντονη τριβή, που ευνοεί τους ερεθισμούς. · Τις ημέρες τις περιόδου να αλλάζουμε σερβιέτα ακόμα πιο συχνά, ενώ αν καθημερινά χρησιμοποιούμε σερβιετάκι, πρέπει και αυτό να το αλλάζουμε πολύ πιο συχνά, από ό,τι κάναμε για παράδειγμα τον χειμώνα. · Να μην καθόμαστε απ’ ευθείας στην άμμο, αλλά να χρησιμοποιούμε πετσέτα ή ψάθα, ώστε να αποφύγουμε την άμεση έκθεση σε μικρόβια και μύκητες. · Να μην αφήνουμε το μαγιό να στεγνώνει επάνω μας, καθώς κάτι τέτοιο, ειδικά όταν φυσάει, ευνοεί την εμφάνιση φλεγμονών. · Να επιλέγουμε εξειδικευμένα προϊόντα για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Η σειρά γυναικείας φροντίδας EveryDay διαθέτει μία πλήρη γκάμα από εξειδικευμένα προϊόντα τα οποία προσφέρουν όχι μόνο άριστη αποτελεσματικότητα αλλά και μέγιστες ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα.

Για το νεσεσέρ των διακοπών σας, η EveryDay, η Νο1 μάρκα γυναικείας υγιεινής, σας προτείνει:

– Το υγρό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή EveryDay Fresh Natural: Εμπλουτισμένο με μοναδικό συνδυασμό ευεργετικών συστατικών από τη φύση, καθαρίζει απαλά, διατηρώντας το φυσιολογικό pH της ευαίσθητης περιοχής, ενώ παράλληλα αφήνει ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας. – Τα υγρά μαντήλια για την ευαίσθητη περιοχή, EveryDay Fresh: Με φυσικά εκχυλίσματα αλόης και χαμομηλιού, είναι απαραίτητα για την καθημερινή σας υγιεινή προστασία, όπου και αν βρίσκεστε! – Τις σερβιέτες EveryDay Sensitive, με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα και πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών, που προσφέρουν προστασία χωρίς ερεθισμούς. – Και φυσικά τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton, τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα, για μοναδικά υγιεινή προστασία και απαλότητα κάθε μέρα.

8 ακόμα πολύ σημαντικές συμβουλές υγιεινής:

1. Όσο χαλαρωτικό και αν είναι το αφρόλουτρο στην μπανιέρα, προτιμήστε το ντους, καθώς το νερό που μένει στάσιμο στη μπανιέρα μπορεί να φέρει τον γυναικείο κόλπο σε επαφή με πολλά μικρόβια. 2. Σκουπίστε καλά με μία πετσέτα που θα χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά για την ευαίσθητη περιοχή και μην αφήνετε ίχνος υγρασίας. 3. Αποφύγετε τα πολύ στενά εσώρουχα. 4. Πλύνετε τα εσώρουχα και τα μαγιό σας σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, ώστε να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα από απορρυπαντικά. 5. Με την έναρξη του καλοκαιριού, πλύνετε όλα τα μαγιό σας ακόμα και αν τα είχατε πλύνει καλά στο τέλος της περσινής σεζόν. 6. Μετά το τέλος της σεξουαλικής επαφής κάντε ένα ντους και πλύνετε την περιοχή με σαπούνι ειδικό για την ευαίσθητη περιοχή. 7. Μην αμελείτε να αναφέρετε στον γυναικολόγο σας οποιαδήποτε αλλαγή παρατηρήσετε!

Καλό καλοκαίρι!

Read More

And More