Καλοκαίρι και οι μυκητιάσεις καραδοκούν! Τι πρέπει να αγοράσεις από το φαρμακείο;

Όταν ακούς τη λέξη καλοκαίρι σου έρχεται στο μυαλό η θάλασσα, τα cocktail, το παγωτό και οι ανέμελες στιγμές. Διακοπές. Μπάνιο στη θάλασσα, βουτιές στην πισίνα και ηλιοθεραπεία στην αμμουδιά. Και κάπου εκεί, ανάμεσα στη χαλάρωση και την ευτυχία σου μπορούν κάποια μικρόβια να σου χαλάσουν το κέφι. Οι μυκητιάσεις αυξάνονται το καλοκαίρι όπως ξέρεις και μας ταλαιπωρούν…

Η υγρασία, το μπικίνι και η μολυσμένη αμμουδιά γίνονται οι καλύτεροι σύμμαχοι των μυκητιάσεων και λόγος για να αρχίσουν να αναπτύσσονται. Επίσης, η αυξημένη σεξουαλική ζωή σε συνδυασμό με την ανεμελιά των διακοπών και την πλημμελή υγιεινή, έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζονται ενοχλητικά συμπτώματα όπως κνησμός, αίσθημα καύσου, πόνος, ερεθισμός.

Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;
Πως αντιδρούμε; Ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση; Μέχρι να επισκεφτείς κάποιον ειδικό μπορείς απλά να τρέξεις στο πλησιέστερο φαρμακείο και να προμηθευτείς την απαραίτητη αγωγή, ώστε να ανακουφιστείς από τα ενοχλητικά συμπτώματα. Τι να ζητήσεις;

Κάπου εδώ θα μπει στη κουβέντα μας το Lactacyd Pharma. Το Lactacyd Pharma γίνεται η λύση στο πρόβλημά μας και μας ανακουφίζει από τα ενοχλητικά συμπτώματα που σου ανέφερα (κνησμός, αίσθημα καύσου, πόνος, ερεθισμός). Υπάρχουν τριών ειδών προϊόντα, που έχουν σκοπό να σε βοηθήσουν τις καλοκαιρινές μέρες (και όχι μόνο), να προλάβουν τυχόν επιπλοκές και να κρατήσουν την ευαίσθητη περιοχή μακριά από προβλήματα.


1. Lactacyd Pharma Antibacterial: Με φυσικό αντιβακτηριακό παράγοντα και θυμάρι, που προλαμβάνει τα προβλήματα.
2. Lactacyd Pharma Soothing: Επιφέρει την άμεση ανακούφιση και μειώνει τα ενοχλητικά συμπτώματα των κολπικών λοιμώξεων κατά 92% (τσούξιμο – κνησμός – ερεθισμός)
3. Lactacyd Pharma Antifungal: Ανακουφίζει από το αίσθημα καύσου και πόνου κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και απαλύνει τον ερεθισμό που προκαλεί η μυκητίαση.

Η οικογένεια Lactacyd είναι αρκετά μεγάλη και περιέχει λοσιόν καθαρισμού και fresh gel, προϊόντα για την περιποίηση και την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, καθώς και μαντηλάκια για τη δική σου διευκόλυνση και υγιεινή. Όλα είναι γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένα!

Και κάτι τελευαταίο! Δεν θέλω να ξεχνάς το εξής… #LoveYourSelfFirst LACTACYD

www.lactacyd.gr/

www.facebook.com/LactacydGreece/

Read More

And More