Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.10.2016 | 09:00

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣΤΟΥ: Προνομιακές εξετάσεις στην Κλινική Ρέα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣΤΟΥ: Προνομιακές εξετάσεις στην Κλινική Ρέα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Κλινική ΡΕΑ με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Πρόληψης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, υπενθυμίζει στις γυναίκες τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, προσφέροντας διαγνωστικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία: 40€
  • Υπερηχογράφημα Μαστών: 24€
  • Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπερηχογράφημα Μαστών: 60€
  • Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία 3 λεπτών (Ultra Fast Breast MRI): 70€

 


*Οι ανωτέρω προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για χρέωση ιδιωτών.
*Η προσφορά ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 2109495388, 2109495447ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΡΕΑ
Το Κέντρο Μαστού της ΡΕΑ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ πλαισιώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό. Συγκεκριμένα, διαθέτει δύο Ψηφιακούς Μαστογράφους μεγάλης ευκρίνειας με δυνατότητα Τομοσύνθεσης, η οποία βοηθά στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου και στην καλύτερη ανάλυση των ψευδώς θετικών ευρημάτων. Επιπλέον, διαθέτει εξειδικευμένους Υπερηχογράφους Μαστών που αξιοποιούν την τελευταίου τύπου μέθοδο Shear Wave Elastography, με δυνατότητα αξιολόγησης και αξιόπιστης μέτρησης της σκληρότητας και ελαστικότητας των ιστών, ώστε να μπορεί να βρεθεί ένας κακοήθης όγκος πρόωρα αποφεύγοντας άσκοπες βιοψίες.

Στο Κέντρο Μαστού της ΡΕΑ πραγματοποιείται και Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία 3 λεπτών, η οποία ενδείκνυται σε νέες γυναίκες υψηλού κινδύνου. Ο σύγχρονος Ανοικτός Μαγνητικός Τομογράφος είναι προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ανάλυσης, ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία. Τέλος, στο Κέντρο λειτουργεί Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας Μαστού (Mammotome) ε ενσωματωμένο σύστημα καθοδήγησης, που βοηθά τον ιατρό να κάνει μια πολύ ακριβή διάγνωση αποφεύγοντας το χειρουργείο.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Τα νύχια σου στο επίκεντρο! Πώς να κάνεις το πιο glam γιορτινό μανικιούρ με έμπνευση από τους Dolce & Gabbana!
Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που θα αποθεώσουν το στιλ σου στα χριστουγεννιάτικα πάρτι
Γυμναστική στο σπίτι: Κάψε το λίπος από όλο το σώμα σε 30 λεπτά
London Calling: Μια βόλτα στις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του Λονδίνου!
Top 10