Μπούκωμα, συμφόρηση, δυσκολία στην αναπνοή; H λύση βρίσκεται στο θαλασσινό νερό…

Κρύωσες; Δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις και ξεραίνεται ο λαιμός σου; Αν θέλεις να αρχίσεις να αναπνέεις ξανά δεν έχεις παρά να “απευθυνθείς” στις μαγικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού. Που θα το βρεις; Φυσικά και δεν είναι ανάγκη χειμωνιάτικα να πας… παραλία! Πήγαινε στο Sinomarin®!

Sinomarin®: 100 % Φυσικό αποσυμφορητικό – Powered by the Sea!
Το Sinomarin® -προϊόν Ελληνικής Εταιρείας με Διεθνή Παρουσία- είναι το φυσικό και αποτελεσματικό ρινικό αποσυμφορητικό που χρησιμοποιεί τη δύναμη της θάλασσας, προσφέροντας όλα τα πλούσια και ευεργετικά συστατικά της.

Αποτέλεσμα σε χρόνο dt
Το Sinomarin® αποσυμφορεί τη βουλωμένη μύτη μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης. Επιπλέον, ενυδατώνει και καθαρίζει την ρινική κοιλότητα, απομακρύνοντας συσσωρευμένες βλέννες, κρούστες, σκόνη, ρύπους, αλλεργιογόνα, καθώς και τους διάφορους παθογόνους παράγοντες.

Αποτελεσματικό και 100% φυσικό

Μην ξεχνάς πως εκτός από γρήγορα αποτελέσματα, τo Sinomarin® είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl), πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία).

Φυσικός σύμμαχος για όλη την οικογένεια
Ανακάλυψε την πρώτη και μοναδική πλήρη σειρά προϊόντων υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια – βρέφη, παιδιά & ενήλικες- όλες τις εποχές του χρόνου. Μην ξεχνάς πως η ρινική συμφόρηση μπορεί να επιστρέψει και με τις… αλλεργίες της άνοιξης!

Με σύγχρονο design και δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θαλασσινό νερό, οι ανανεωμένες συσκευασίες του Sinomarin® έρχονται να διακριθούν ξεκάθαρα από τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας, δίνοντας στο Sinomarin® μια ισχυρή, διακριτή και ομοιόμορφη ταυτότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διατίθεται μόνο στα φαρμακεία στις παρακάτω μορφές:
– Sinomarin Μini Spray: Δοσομετρικό spray των 30 ml (συσκευασία τσέπης, για ενήλικες, παιδιά και βρέφη άνω των 6 μηνών).

– Sinomarin Babies: Με 36 αμπούλες των 5 ml (για βρέφη και μωρά).

– Sinomarin Children: 100 ml spray ήπιας εκτόξευσης (για παιδιά και βρέφη άνω των 6 μηνών).

– Sinomarin Adults: 125 ml spray κανονικής εκτόξευσης (για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών).

– Sinomarin ΕΝΤ: 200 ml spray δυναμικής εκτόξευσης (για ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών). Συνιστάται για ρινικές πλύσεις μετά από ενδορρινική χειρουργική επέμβαση καθώς και στις περιπτώσεις παχύρρευστων ρινικών εκκρίσεων.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενημερώσου για το Sinomarin® και τη φυσική του αποτελεσματικότητα, στο τηλέφωνο: 210-3500800, εταιρεία ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL ή στο www.sinomarin.gr

Read More

And More