Direct Veneers! Ο πιο οικονομικός τρόπος να αποκτήσεις το χαμόγελο των star του Hollywοod!

Ποια δεν θέλει να αποκτήσει πιο συμμετρικό χαμόγελο; Υπάρχει γυναίκα που να μην επιθυμεί τα δόντια της να είναι αστραφτερά και σε απόλυτη αναλογία με το πρόσωπο και το στόμα; Αν το κόστος σου φαίνεται απαγορευτικό για δες κι αυτό! Μια πολύ πρωτοποριακή μέθοδος που έχει τα πλεονεκτήματα των όψεων πορσελάνης, σε σαφώς οικονομικότερη τιμή, τα Direct Veneers!

Με τα Direct Veneers επιτυγχάνουμε ένα όμορφο αστραφτερό χαμόγελο, σε ένα μόνο ραντεβού, χωρίς πόνο, με χαμηλό κόστος και αποτέλεσμα αντίστοιχο των όψεων πορσελάνης Η οδοντίατρος Μαρία Χατζάκη σου δίνει όλες τις πληροφορίες για μια νέα μέθοδο που θα κάνει το χαμόγελο σου ακαταμάχητα, χωρίς να αδειάσει η τσέπη σου…

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ & ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ
Μέχρι σήμερα, οι όψεις πορσελάνης είναι η τελειότερη μέθοδος απόκτησης ενός λαμπερού χαμόγελου. Το πρόβλημα είναι το υψηλό κόστος και για την κατασκευή των όψεων σε εξειδικευμένα εργαστήρια που απαιτούν επίσξης μεγάλο χρόνο αναμονής.

Η αμέσως επόμενη λύση, ακούει στο όνομα Bonding (οι άμεσες δηλαδή όψεις ρητίνης), που είναι και πιο γρήγορη και πιο οικονομική. Οσο καλά όμως και εάν γίνει η τεχνική του bonding δημιουργούνται συχνά κάποια προβλήματα. Συνηθέστερα είναι ο χρωματισμός ανάμεσα στα δόντια και τα κατάγματα της ρητίνης λόγω απροσεξίας στην μάσηση, κακές έξεις ( όπως η ονυχοφαγία δηλαδή άτομα που τρώνε τα νύχια τους, δάγκωμα αντικειμένων όπως το μολύβι κλπ), ή η κακή σύνδεση του υλικού με την αδαμαντίνη.

Αποτέλεσμα όψεων πορσελάνης, σε χρόνο και τιμή όψεων ρητίνης: Μια πολύ πρωτοποριακή μέθοδος που έχει τα πλεονεκτήματα των όψεων πορσελάνης, σε ένα μόλις ραντεβού και με χαμηλότερο κόστος, είναι τα Direct Veneers. Πρόκειται για προκατασκευασμένα κελύφη αδαμαντίνης από νανουβριδική σύνθετη ρητίνη υψηλής ενίσχυσης, που έχει υποστεί επεξεργασία με τεχνολογία Laser και υαλοποιήθηκε.

ΓΙΑΤΙ DIRECT VENEERS;
Είναι πιο οικονομικά και θα απολαμβάνεις το νέο σου χαμόγελο από την πρώτη κιόλας μέρα. Σε ποιες όμως περιπτώσεις μπορείς να επιλέξεις τα Direct Veneers; Οι λόγοι είναι πολλοί:

– Δόντια που έχουν τερηδόνα, παλιές εμφράξεις,
– Δόντια που φαίνονται κοντά και θέλουμε να επιμηκύνουμε το κοπτικό χείλος
– Στραβά δόντια
– Παιδιά που έχουν σπάσει τα δόντια τους και δεν θέλουμε να τα τροχίσουμε επειδή δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη την ανάπτυξή τους
– Αποχρωματισμένα δόντια
– Δόντια που έχουν αντιαισθητικά κενά ανάμεσά τους και θέλουμε να τα κλείσουμε
– Δόντια με ακροτριβές (λόγω κακών χειρισμών στο βούρτσισμα ή οδοντικού τριγμού “βρουξισμού” βραδινού τριξίματος δοντιών)
– Όταν θέλουμε να κάνουμε οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση στο χρώμα και το σχήμα των δοντιών.

Χρειάζεται ειδικός οδοντίατρος για να τοποθετήσει σωστά τις όψεις;

Η τοποθέτηση των DIRECT VENEERS γίνεται από εξειδικευμένο αισθητικό οδοντίατρο. Οι προκατασκευασμένες όψεις πρέπει να προσαρμοσθούν στο στόμα του κάθε ασθενή ανάλογα με τα δόντια, το πρόσωπο και τις ανάγκες του. Ο οδοντίατρος θα πρέπει σε μία συνεδρία να μετρήσει τις γωνίες του προσώπου του ασθενή, να προσαρμόσει τα ούλα του (εάν έχει διαφορές στο ύψος των ούλων ή το ουλικό χαμόγελο) με gum line laser και τέλος να προσαρμόσει τις προκατασκευασμένες όψεις στα δόντια του ασθενή, γεγονός που απαιτεί ιδιαίτερη γνώση και δεξιοτεχνία, αφού ένας κακός χειρισμός του χαλάει την ωραία εικόνα τη υαλοποιημένης όψης του Veneer που είναι εφάμιλλη στην εμφάνιση με την όψη πορσελάνης.

Πρέπει να τροχίσεις τα φυσικά σου δόντια;

Τα δόντια του ασθενή προετοιμάζονται με κατάλληλο καθαρισμό, αφαιρούνται τυχόν τερηδόνες και παλιές εμφράξεις και κατά περίπτωση τροχίζονται ελάχιστα τα φυσικά του δόντια, ώστε να μην εμφανίζονται διογκωμένα. Ο οδοντίατρος θα πρέπει στην διάρκεια της προετοιμασίας να κάνει συνεχείς μετρήσεις του οδοντικού τόξου και της γραμμής γέλωτος γιατί λειτουργεί σαν απόλυτος «Πυγμαλίωνας» του στόματος με την μέθοδο αυτή και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από τους χειρισμούς του.

Θα μπορέσεις να δεις αποτέλεσμα αμέσως;

Αφού προσαρμοσθούν δόντια και όψεις, στην συνέχεια τοποθετούνται ειδικές κόλλες στις όψεις και στα δόντια και με την βοήθεια μιας βιοσυμβατής με τα Veneer ρητίνης, έχουμε αμέσως το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.


Είναι το αποτέλεσμα μόνιμο;

Με την χρήση των Direct Veneers έχουμε σε μία μόνο συνεδρία αισθητική και λειτουργικότητα. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος, αφού τροχίζουμε ελάχιστα ή καθόλου τα δόντια. Δίνει ένα αποτέλεσμα με μακροβιότητα και βιοσυμβατότητα, αφού λειτουργικά είναι εφάμιλλα των πιο ακριβών όψεων πορσελάνης και είναι μια πολύ πιο οικονομική μέθοδος.

*Σύμφωνα με έρευνες το κόστος κυμαίνεται κατά προσέγγιση στα 200 ευρώ το δόντι.

Περισσότερες πληροφορίες

www.hatzaki.com
lh.orthoden@gmail.com

Read More

And More