10 σταρ παραδίδουν μαθήματα σωστής διατροφής και αδυνατίσματος

Το αδυνάτισμα δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο! Και μπορεί να βλέπεις όλες τις διάσημες και να νομίζεις ότι ζουν μια ζωή γεμάτη στερήσεις, αλλά δεν είναι έτσι. Η κάθε μια έχει βρει τη δική της μυστική φόρμουλα για να διατηρεί το βάρος της στα επιθυμητά επίπεδα, χωρίς να χρειάζεται να κάνει skip σε γεύματα. Ναι έτσι είναι όπως σου τα λέω. Ή μάλλον, έτσι είναι όπως λένε και οι ίδιες.

Οκ, εμείς αυτή τη στιγμή μπορεί να βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή φάση. Η καλοκαιρινή φάση περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και ξενύχτια. Σύντομα όμως θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς και θα προσπαθήσουμε να… μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα των διακοπών. Πως; Με τις συμβουλές των ειδικών που κατά καιρούς σου προτείνω αλλά και με το ακόλουθο θέμα.

Δέκα από τις πιο καλλίγραμμες διάσημες μας δίνουν τις δικές τους συμβουλές αδυνατίσματος και ισορροπημένης διατροφής. Έτσι, για να ξέρουμε κι εμείς πως διατηρούνται σε φόρμα. Μετακινήσου προς τα κάτω και τσέκαρε…

Jennifer Lawrence

Πριν από οποιαδήποτε εμφάνιση σε red carpet, η Jennifer Lawrence πίνει ένα φλιτζάνι χαμομήλι ή πικραλίδα. Και αναρωτιέσαι γιατί. Γιατί όπως είχε δηλώσει, τα συγκεκριμένα βότανα αποβάλουν τα νεύρα της στιγμής και σε απαλλάσσουν από το άγχος που μπορεί να πρήξει την περιοχή της κοιλιάς.


Zoe Saldana

Η Zoe, ο άντρας της και τα τρία της παιδιά (ναι τόσα έχει) ακολουθούν μια διατροφή που δεν συμπεριλαμβάνει τη γλουτένη. Η ίδια είχε εξηγήσει πως ο άντρας της είναι Ιταλός και έχει μάθει σε καθημερινή βάση να τρέφεται με μακαρόνια και ψωμί. Η ηθοποιός βρήκε, λοιπόν, έναν πιο υγιεινό τρόπο να απολαμβάνει η οικογένειά της αυτές τις τροφές. Και φυσικά είναι τα gluten free προϊόντα.


Natalie Portman

Η Natalie Portman τα τελευταία χρόνια έχει “αφαιρέσει” από τη διατροφή της το κρέας και τα γαλακτοκομικά. Σύμφωνα με την ίδια, όμως, τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά, με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνει το σώμα της με τις τοξίνες που υπάρχουν στα ζωικά προϊόντα.


Jenna Dewan-Tatum

Η ηθοποιός και χορεύτρια είχε δηλώσει πως στα γεύματά της συνδυάζει πρωτεΐνη με λαχανικά για να έχει ενέργεια. Στο πρωινό της πάντα συμπεριλαμβάνει ένα smoothie με μουρουνέλαιο και μαύρο σουσάμι που εκτός από ενέργεια της προσφέρουν λαμπερό δέρμα και μαλλιά.


Rihanna

Η RiRi πάντα συμπεριλαμβάνει στο πρωινό της βραστά αυγά για να έχει ενέργεια και να νιώθει χορτάτη μέχρι το επόμενο γεύμα. Τα συνδυάζει με χυμό γκρέιπφρουτ ο οποίος καίει το λίπος.


Blake Lively

Η ηθοποιός καταφέρνει να διατηρείται στα κιλά της, επιλέγοντας προϊόντα χωρίς γλουτένη. Το μεσημεριανό της γεύμα δεν ξεπερνάει τις 290 θερμίδες και περιλαμβάνει κυρίως κοτόπουλο ή σολομό σε συνδυασμό με κινόα ή καστανό ρύζι.


Jessica Biel

Η Jessica και ο Justin δεν αγοράζουν ποτέ φρούτα και λαχανικά. Έχουν το δικό τους κήπο με τα δικά τους προϊόντα τα οποία και είναι βιολογικά. Όπως έχει δηλώσει, αποφεύγει κάθε τι παρασκευασμένο που μπορεί να περιέχει φάρμακα και οτιδήποτε βλαβερό για την υγεία.


Kate Hudson

Αν αναρωτιέσαι πως η ηθοποιός έχει αυτό το σώμα, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Η ίδια αποκάλυψε ότι τα τα γεύματά της περιέχουν πολύ χρώμα. Δηλαδή της αρέσει πολύ το ρύζι, οι φακές, φασόλια, διάφορα λαχανικά, οι ξηροί καρποί, το ψάρι και τα μούρα.


Eva Mendes

Η ηθοποιός πιστεύει πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Για αυτό το λόγο το πρωινό της γεύμα περιέχει πάντα πρωτεΐνη που τις δίνει ενέργεια και τη διατηρεί χορτάτη. Σύμφωνα με όσα έχει πει, η πρωτεΐνη μειώνει και την επιθυμία της για γλυκό.


Rosie Huntington-Whiteley

Το όμορφο μοντέλο είχε δηλώσει πως αποφεύγει το κόκκινο κρέας. Νιώθει ότι την κάνει να νιώθει βαριά και γεμάτη λίπος. Για αυτό λόγο είναι περισσότερο οπαδός του κοτόπουλου, της γαλοπούλας και του ψαριού.

And More