17 σταρ που “κατηγορήθηκαν” για τα κιλά τους και τις καμπύλες τους. Τι απαντούν στις σκληρές κριτικές!

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που όταν ακούνε καμπύλες θέλουν να σκέφτονται μόνο εκείνες των μαθηματικών… Είναι αυτές που έχουν εμμονή με τα κιλά τους και δεν μπορούν να φανταστούν να μην είναι αδύνατες. Και υπάρχουν και κάποιες γυναίκες με πληθωρικά στήθη, ζουμερά οπίσθια, παχάκια στα μπουτάκια και την κοιλίτσα που νιώθουν υπερήφανες για αυτά και δεν διαπραγματεύονται τις καμπύλες τους. Ακόμα κι αν τους ασκούν σκληρή κριτική, εκείνες με μεγάλη δύναμη ψυχής τις υπερασπίζονται και απαντούν πως τις αγαπούν!

Και φυσικά τα πιο εύκολα θύματα για μια τέτοια κριτική είναι οι σταρ. Η Kim Kardashian, η Beyonce, η Jennifer Lopez και η Rihanna είναι μερικές από τις 17 διάσημες -που φιλοξενούμε σήμερα εδώ- που έχουν δεχτεί κατά καιρούς πολλά επικριτικά σχόλια για τα κιλά τους. Εκείνες βέβαια απάντησαν -αποστομωτικά θα λέγαμε- σε όλους εκείνους τους φαρμακόγλωσσους. Και πολύ καλά έκαναν!

Kim Kardashian

Οι ζουμερές καμπύλες της είναι το χαρακτηριστικό που την καταξίωσε στο χώρο της σόουμπιζ. Έχει δεχτεί όμως αρκετά επικριτικά σχόλια και το χειρότερο έγινε όταν κυκλοφόρησε μια αρετουσάριστη φωτογραφία που έδειχνε να απέχει μίλια μακριά από τη φωτοσοπαρισμένη. Κυτταρίτιδα και μερικοί πόντοι επιπλέον στην περιφέρεια ήταν οι βασικοί λόγοι για να την κατηγορήσουν.

Εκείνη απάντησε: Η Kim σχολίασε στο blog της: “Είμαι υπερήφανη για τις καμπύλες μου και αυτή η φωτογραφία αποδεικνύει πως εμείς οι σταρ δεν είμαστε τέλειες όπως νομίζουν κάποιοι”.


Christina Hendricks

Μετά τις Χρυσές Σφαίρες του 2010, η στήλη της μόδας στη New York Times έγραψε: “Δεν βάζεις ένα μεγαλόσωμο κορίτσι σε ένα μεγάλο φόρεμα”. Αλλά η αλήθεια είναι πως η τότε επιλογή του φορέματος ήταν ατυχής γιατί όντως πάχαινε την Christina.

Εκείνη απάντησε: “Φυσικά και θα ήμουν χαρούμενη με 5 κιλά λιγότερα -και ποια γυναίκα δεν θα ήταν; Αλλά όταν κοίταξα τις φωτογραφίες, σκέφτηκα ότι είμαι όμορφη, δεν έβαλα τα κλάματα”.

America Ferrera

Σε μια συνέντευξη για γνωστό περιοδικό, ρωτήθηκε πώς νιώθει που είναι το νέο πρόσωπο που όλοι συζητούν για τις καμπύλες του. Μόνο που στην ίδια συνέντευξη είχαν βάλει μια φωτογραφία τόσο πειραγμένη από το photoshop που φαινόταν η μισή σε κιλά!

Εκείνη απάντησε: “Το μέγεθός μου είναι κανονικό. Μερικές φορές ανησυχώ περισσότερο αν χάσω κιλά παρά αν πάρω, επειδή έτσι με ξέρουν και με αγαπούν οι δικοί μου άνθρωποι”.


Beyonce

Τα κιλά της έχουν βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων ουκ ολίγες φορές. Για το ρόλο της στο “Dream Girls” αναγκάστηκε να χάσει 10 κιλά σε δύο εβδομάδες με μια πολύ στερητική δίαιτα, και τότε όλοι άρχισαν να λένε πως προωθεί επικίνδυνες και μη ασφαλείς μεθόδους αδυνατίσματος. Όταν πάλι πήρε κιλά μετά την ταινία, είπαν ότι είναι παχιά. Δεν τους πιάνεις πουθενά!

Εκείνη απάντησε… με ένα τραγούδι, το “Bootylicious”. “Έγραψα αυτό το τραγούδι για όλους εκείνους που σε πιέζουν να είσαι αδύνατη. Ήμουν μόνο 18 τότε και δεν θα έπρεπε να τα σκέφτομαι αυτά. Το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει σε εκείνη την ηλικία, είναι το πώς θα διαμορφώσεις τον χαρακτήρα σου, πώς θα περάσεις καλά, και αυτό λέει και το τραγούδι. Είναι μια γιορτή για τις καμπύλες και για τα γυναικεία σώματα”.

Kelly Clarkson

Η Kelly πήρε απότομα πολλά κιλά και όλοι άρχισαν να μιλάνε σκληρά για αυτό αλλά και να προβάλλουν φωτογραφίες με το πριν και το μετά.

Εκείνη απάντησε… με χιούμορ και είπε: “Έχω σώμα με καμπύλες που αρέσουν στους άντρες. Θα μπορούσα να πεθάνω αύριο. Αλλά θα ήθελα να πεθάνω κάνοντας δίαιτα και να συναντήσω τον Θεό με άδειο στομάχι; Φυσικά και όχι! Προτιμώ να τον γνωρίσω με μια μπριζόλα και πατάτες τηγανητές στο στομάχι μου!”



Jennifer Lopez

Άνοιξε το δρόμο για άλλες σταρ με καμπύλες και όπως είναι φυσικό ήταν από τις πρώτες που βρέθηκαν στο στόχαστρο. Ειδικά όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες με μαγιό, όλοι έτρεξαν να σχολιάσουν πως έχει τεράστια οπίσθια και πολύ χοντρά μπούτια.

Εκείνη απάντησε: “Μου αρέσει το σώμα μου. Εδώ και χρόνια παραμένω στα ίδια κιλά, παίρνοντας ή χάνοντας 1 κιλό κατά καιρούς. Έχω οπίσθια, έχω στήθος και έχω καμπύλες όπως κάθε γυναίκα και δεν πρόκειται να τα χάσω. Δεν μου αρέσουν τα κορίτσια που είναι πολύ αδύνατα, είναι σαν να περιμένουν κάποιον να τους δώσει φαγητό.”



Jessica Alba

Για την Τζέσικα Άλμπα δεν μπορείς να πεις ότι ανήκει στις γυναίκες με καμπύλες. Ωστόσο, όταν κυκλοφόρησαν αρετουσάριστες φωτογραφίες της ηθοποιού από ένα shooting για γνωστό ποτό, τόσο η ίδια όσο και οι θαυμαστές της έμειναν έκπληκτοι με το πόσο επεξεργασμένο ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Παρα-είχαν αδυνατίσει τη σέξι σταρ (δεν το χρειαζόταν κιόλας). Βέβαια η φωτογράφιση έγινε λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της, οπότε είχε κάποια κιλάκια παραπάνω ακόμα.

Εκείνη απάντησε: “Δεν μπορώ να ξαναπάω στα κιλά που ήμουν πριν γεννήσω την Honor, όσο σκληρά και να προσπαθήσω” και πρόσθεσε “δεν είναι πάντα τόσο ωραίο να σε κριτικάρουν αλλά δεν έχω και άλλη επιλογή τώρα”. Αυτά τα έλεγε τότε. Τώρα όμως επανήλθε στα κιλά της.


Jennifer Love Hewitt

Μερικές μη κολακευτικές φωτογραφίες με μπικίνι και κάπως έτσι ξεκινά θύελλα αντιδράσεων και κακεντρεχών σχολίων για το σώμα της γλυκούλας Τζένιφερ.

Εκείνη απάντησε: “Το 32 νούμερο δεν είναι μεγάλο! Ούτε θα είναι ποτέ. Και το 0 νούμερο δεν σε κάνει όμορφη”. Βέβαια η Τζένιφερ δεν ήταν 32 νούμερο τότε. Έχασε όμως 10 κιλά και φωτογραφήθηκε σε μεγάλο περιοδικό fitness για να σωπάσει μια και καλή όλες τις φαρμακερές γλώσσες.

Scarlett Johansson

Στο παρελθόν πολλοί τη χαρακτήρισαν “χυμώδη”. Όχι κολακευτικός τίτλος για το Χόλιγουντ. Μάλιστα λέγεται ότι η Σκάρλετ έχασε πολλούς ρόλους εξαιτίας αυτού, γιατί τη θεωρούσαν πολύ σέξι. Και πού είναι το κακό σε αυτό;

Εκείνη απάντησε: “Οι άνθρωποι είναι εμμονικοί με το βάρος και τις καμπύλες. Είναι τρελό! Εγώ έχω τα δικά μου standards για το πώς θέλω να είμαι. Είμαι ένα υγιές άτομο και φροντίζω τον εαυτό μου”.


Jessica Biel

Μια ιδιαίτερη περίπτωση εδώ μιας και η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο λογοκρίθηκε για τους μύες της και όχι για τα κιλά της. Πολλοί έγραψαν ότι είναι πολύ μυώδης σε σημείο να μοιάζει με άντρας.

Εκείνη απάντησε: “Υπάρχει τόση πίεση σε αυτόν το χώρο για να έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα. Αλλά είναι ωραίο να έχεις λίγο κρέας πάνω σου και ελπίζω να εμπνέω γυναίκες για να εκτιμούν τους μύες και τα γυμνασμένα σώματα”.

Tyra Banks

Μια φωτογραφία με ένα μαγιό που την πάχαινε υπερβολικά ήταν αρκετή για να πει η πρώην συνεργάτιδά της, Janice Dickinson: “Θέλεις να δεις πώς είναι κάποιος που είναι χοντρός; Λυπάμαι Tyra. Η Tyra Banks είναι χοντρή”.

Εκείνη απάντησε: Με την υπερβολή που τη χαρακτηρίζει, η Tyra φόρεσε εκείνο το μαγιό και εμφανίστηκε έξω από το επώνυμο talk show της “φίλης” της Janice και δήλωσε: “Μπορείς να φιλήσεις το χοντρό κ#λο μου”.


Drew Barrymore

Από παιδί “καταδιώκουν” την Drew και την χλευάζουν για τα κιλά της. Μάλιστα ακόμα και τώρα λένε πως δεν έχασε ποτέ τα παχάκια που είχε μωρό.

Εκείνη απάντησε: “Καλύτερα να έχω μερικά παραπάνω κιλά και να απολαμβάνω τη ζωή παρά να ανησυχώ για αυτό όλη την ώρα” και συνέχισε “αν είσαι πολύ αδύνατη, σε σκοτώνουν και αν είσαι πολύ χοντρή, σε σκοτώνουν και πάλι. Δεν υπάρχει τελειότητα και η γνώμη των άλλων για το τι είναι καλό, απλά εμένα δεν με ενδιαφέρει”.


Rihanna

Στην αρχή, κατηγορούσαν συνέχεια την πανέμορφη Rihanna για τις καμπύλες της και έλεγαν πως απέχει πολύ από τα πρότυπα του Χόλιγουντ.

Εκείνη απάντησε: “Συνειδητοποίησα ότι αγαπώ το σώμα μου, ακόμα κι αν δεν είναι τέλειο για κάποιους. Εγώ νιώθω σέξι. Για πρώτη φορά νιώθω πως δεν θέλω να χάσω τις καμπύλες μου αλλά να τις τονώσω. Το σώμα μου είναι υγιές και δυνατό”.


Renee Zellweger

Για την ταινία “Το ημερολόγιο της Bridget Jones” αναγκάστηκε να βάλει 10 κιλά για να μπορεί να “γελοιοποιείται” ως Bridget με το πάχος της. Όταν όμως τα έχασε και έγινε πολύ αδύνατη, άρχισαν να τη σχολιάζουν.

Εκείνη απάντησε: “Είναι τόσο βαρετό όλο αυτό. Δεν είναι μαρτύριο να αλλάζεις το σώμα σου λίγο για να παίξεις έναν ρόλο που θέλεις. Πιο τραυματικό θα έλεγα πως είναι να κόψεις τα μαλλιά σου περίεργα για μια ταινία”.


Christina Aguilera

Μετά το χωρισμό της με τον Jordan Bratman το 2010, η σέξι τραγουδίστρια πήρε αρκετά κιλά και τα μέσα έκαναν αστεία με τις στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες δεν την κολάκευαν καθόλου και αντιθέτως την εξέθεταν.

Εκείνη απάντησε: “Όσα κιλά και αν είναι μια γυναίκα, δεν θα πρέπει να ντρέπεται για το σώμα της”.


Pink

Η Pink πάντα είχε ένα γυμνασμένο σώμα, με εντυπωσιακούς κοιλιακούς. Τελευταία όμως πήρε λίγα κιλάκια και τα media έπεσαν αμέσως πάνω της και βγάλαν όλη την κακία τους.

Εκείνη απάντησε: “Είμαι πολύ χαρούμενη και καλά μέσα μου. Έχω ένα υγιές και δυνατό σώμα που αγαπώ και του αξίζει να το φροντίζω”.

Demi Lovato

Την Demi κι αν έχουν βάλει στο στόχαστρο παραπάνω από μία φορές. Αλλά αυτή δείχνει να μην πτοείται και να αδιαφορεί για όσα γράφονται. Μάλιστα πρόσφατα ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία που αποκαλύπτονταν σε όλο τους το μεγαλείο οι καμπύλες. Και φυσικά αμέσως σχολιάστηκε αρνητικά.

Εκείνη απάντησε: “Μάθετε να αγαπάτε τις καμπύλες! Εγώ παλιότερα τις μισούσα αλλά με τη βοήθεια ενός ξεχωριστού προσώπου, έμαθα να τις αγαπώ… και αυτός (το ξεχωριστό πρόσωπο) τις αγαπά σίγουρα”.

And More