ADRIANA LIMA: Τα fitness μυστικά και οι φωτογραφίες της που μας προκαλούν να γυμναστούμε

Οι εμφανίσεις της στο νησί των ανέμων δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες! Αναφέρομαι φυσικά στην Adriana Lima που κατέφθασε στη Μύκονο με σκοπό να περάσει λίγες μέρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς στα ελληνικά εδάφη. Πιστεύω όμως ότι αυτή είναι μια καλή αφορμή να ασχοληθούμε μαζί της, να εμβαθύνουμε στα fitness μυστικά της και να απολαύσουμε τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram κάνοντας γυμναστική και ενώ είναι ιδρωμένη. Εντάξει, αν αυτό το έκανε κάποια από εμάς θα δεχόταν κοροϊδευτικά σχόλια κάτω από κάθε φωτογραφία, αλλά μην ξεχνάς ότι αυτή τη στιγμή αναφερόμαστε στην Adriana και όχι σε σένα ή σε μένα!

Όταν ακούς το όνομα της σου έρχεται στο μυαλό η Victoria Secret, ίσως οι γραμμωμένοι κοιλιακοί ή τα πανύψηλα πόδια. Δυστυχώς για εμάς, το κορίτσι αυτό δεν σταματάει λεπτό να ενημερώνει τα social media για το πως διατηρεί αυτό το σώμα, προκαλώντας μας κάποιες φορές ζήλια και άλλες θαυμασμό. Όπως και να έχει, η αθλητική παιδεία και η γυμνασμένη σιλουέτα της Adriana Lima μπορούν να γίνουν η πηγή έμπνευσής μας και ο στόχος μας στη γυμναστική. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν με το κομμάτι των ασκήσεων που ακολουθεί και έπειτα θα ασχοληθούμε με τη διατροφή της!


Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ο “HIT” ΤΡΟΠΟΣ
Η Adriana ακολουθεί συστηματικά ένα είδος προπόνησης που το ονομάζει “HIT”. Πρόκειται για μια σειρά ασκήσεων υψηλής έντασης, με ενδιάμεσα διαλείμματα σε πιο ήπιο ρυθμό. Αυτού του είδους η γυμναστική περιλαμβάνει πολλά και μικρά πηδήματα με σχοινάκι, που ενισχύουν την αθλητική της ικανότητα, την απώλεια λίπους και τη σωματική τόνωση.


ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΥΕΣ

Αυτή η σταρ δεν επιλέγει βάρη ή μηχανήματα για να αναδείξει τους μύες της. Οι έντονες ασκήσεις και το δικό της σωματικό βάρος είναι αρκετά ώστε να χτίσει τη μυική της μάζα και να γραμμώσει το σώμα της. Πριν από κάθε φωτογράφιση ή event επιλέγει να κάνει πολλά squats και κοιλιακούς για να τονώσει το σώμα της και να βγει καλύτερο το αποτέλεσμα.


ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ BOX

Η Adriana δεν μπορεί να φανταστεί τις προπονήσεις της χωρίς ασκήσεις του box. Η αγάπη της για την πυγμαχία πηγάζει από το γεγονός ότι γυμνάζει όλο το σώμα, βοηθάει στη σωστή λειτουργία της καρδιάς, στη στάση του σώματος και έχει την ικανότητα να τη διατηρεί ήρεμη. Ακόμα και σε αυτό το είδος γυμναστικής επιλέγει έντονες ασκήσεις, με πιο ήπια διαλείμματα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αφήνει το σώμα της να ξεκουραστεί στη διάρκεια της προπόνησης.


CAPOEIRA ΚΑΙ YOGA

Λόγω της βραζιλιάνικης καταγωγής, η capoeira είναι τρόπος ζωής για το supermodel. Αυτή η πολεμική τέχνη συνδέεται με το χορό, προσφέροντας ευεξία, καίγοντας θερμίδες και βοηθώντας στην πεσμένη ψυχολογία. Επίσης, σημαντικό ρόλο στη διάθεσή της παίζει και η yoga. Είναι ο τρόπος που ηρεμεί και αποβάλει τα προβλήματα που υπάρχουν στο μυαλό της, καθώς και η λύση για να κρατάει το σώμα της ευέλικτο. Τις περισσότερες φορές, πριν ξεκινήσει αυτές τις ασκήσεις, κάνει τζόκινγκ.


Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Η Βραζιλιάνα καλλονή ακολουθεί το εξής πρόγραμμα. Τις πρωινές ώρες καταναλώνει αρκετές θερμίδες και όσο περνάει η ημέρα της μειώνει σταδιακά. Το πρωινό της λοιπόν περιλαμβάνει βρώμη με σταφίδες και ασπράδια αυγών ή μούσλι με γιαούρτι και μέλι. Συνήθως συνοδεύει αυτά τα πιάτα με τον αγαπημένο της καφέ.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
Κατά βάση τα μεσημεριανά γεύματα του supermodel απαρτίζονται από ψάρι, κοτόπουλο ή κόκκινο κρέας και με τη συνοδεία λαχανικών. Οι φυτικές ίνες τη βοηθούν στην πέψη και δεν την “φορτώνουν” με θερμίδες. Λαχανικά όπως το καρότο ή το αγγούρι βρίσκονται πρώτα στις επιλογές τις για σνακ. Επίσης, μετά από αυτό το γεύμα μπορεί να καταναλώσει μια μπάρα μαύρης σοκολάτας ή μια κουταλιά του γλυκού μέλι.

ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά η σταρ που αναφερόμαστε τόση ώρα καταναλώνει για βραδινό μόνο μια σαλάτα. Πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο κοιμάται καλύτερα χωρίς να είναι φουσκωμένη, το επόμενο πρωί νιώθει πιο ενυδατωμένη και μπορεί με αυτό το βραδινό γεύμα να έχει τον έλεγχο του βάρους της.

ΕΠΙΣΗΣ…
Η δίαιτα της Adriana δεν της επιτρέπει να πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο αριθμό κιλών. Όταν συμβεί αυτό απλά φροντίζει να αυξήσει τις ημερήσιες θερμίδες με φρούτα, λαχανικά ή ψητά για να μην αποθηκεύσει λίπος στο σώμα της. Επίσης καθημερινά λαμβάνει 150 γραμμάρια πρωτεΐνης από κρέας, λαχανικά ή ειδικά ροφήματα.

Δες ΕΔΩ το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά!

And More