Adriana Lima: Η γυμναστική, η δίαιτα, οι ατασθαλίες και οι συμβουλές αδυνατίσματος που δίνει

Όταν ακούμε το όνομα Adriana Lima το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το show της Victoria’s Secret. Κι όταν ακούμε για το show της Victoria’s Secret το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Adriana Lima. Και όχι άδικα, αφού η Lima ανήκει στο VS team από το 1999. Ohhh yes! Όσα μοντέλα κι αν περάσουν από την πασαρέλα, όσοι καλλιτέχνες κι αν εμφανιστούν στο show, η Adriana κάθε χρόνο είναι πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη στιγμή. Ναι, ίσως και το brazilian model πάσχει από το σύνδρομο Μπένζαμιν Μπάτον. Εμείς εδώ στο γραφείο αυτή τη φράση χρησιμοποιούμε όταν μια σταρ όσο μεγαλώνει… είναι σαν να μικραίνει.

Αυτό που πρέπει να σου αναφέρω είναι ότι σε ηλικία μόλις 18 ετών είχε φορέσει το διάσημο Fantasy Bra αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο κάθε χρόνο λανσάρει ο οίκος σε διαφορετικά χρώματα, στιλ. Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε όμως είναι ότι το διάσημο μοντέλο “άνοιξε” το show το 2015 δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και ήταν σε σούπερ φόρμα. Και ερωτώ: Είναι τα γονίδια ή είναι η Lima fitness freak; Σύμφωνα με όσα έχουμε δει στο λογαριασμό της στο instagram, μάλλον το δεύτερο. Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο CR πριν από το show και αποκάλυψε τη γυμναστική που κάνει, τη δίαιτά της, τις ατασθαλίες της και δίνει συμβουλές αδυνατίσματος σε όσες θέλουν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Πόσο καιρό πριν ξεκινάς την προετοιμασία για το show;
“Σαν μοντέλο πρέπει να είμαι πάντα σε φόρμα, αλλά δύο μήνες πριν το show βάζω τα δυνατά μου. Γυμνάζομαι πάρα πολύ και τρώω πολύ προσεκτικά. Προσπαθώ επίσης να μην τρώω πολλά γλυκά, αλλά αυτό μου είναι πολύ δύσκολο γιατί τα αγαπάω”.

Τι γυμναστική κάνεις αυτή τη στιγμή;
“Έχω αλλάξει λίγο τη fitness routine μου για τις ανάγκες του show. Γενικά μου αρέσει πολύ το box, αλλά αυτήν την περίοδο κάνω ένα κυκλικό αερόβιο πρόγραμμα και τρέχω. Έχω διαπιστώσει είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα σε φόρμα. Μου αρέσει να δοκιμάζω φαγητά, που πολλές φορές δεν είναι υγιεινά. Οπότε το “σώζω” κάπως με τη γυμναστική. Αν έχω γυμναστήριο στο ξενοδοχείο μου, θα ξυπνήσω και θα κάνω μια γρήγορη προπόνηση ή θα τρέξω έξω για να δω τον τόπο που επισκέπτομαι”.

Τι κάνεις όταν ταξιδεύεις για ώρες;
“Ανάλογα με το πόση ώρα διαρκεί η πτήση, θα κοιμηθώ, θα παρακολουθήσω ταινίες και σαν σνακ θα απολαύσω φρούτα και κυρίως, θα πιω πολύ νερό”.

Τι τρως καθημερινά και είσαι αδύνατη;
“Μου αρέσουν τα smoothies, τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά. Παίρνω επίσης βιταμίνες και πίνω πολλά διαφορετικά βότανα για να βοηθήσω στην αποτοξίνωση του σώματός μου. Το να έχεις περάσει από δύο εγκυμοσύνες δεν είναι εύκολο. Πρέπει να κουραστείς πολύ για να αποκτήσεις και πάλι τη φόρμα σου”.

Ποια συμβουλή θα έδινες στις μαμάδες που προσπαθούν να χάσουν κιλά;
“Να μην είναι σκληρές με τον εαυτό τους και να ακούνε το σώμα τους. Πρέπει να το δουλέψουν πολύ, αλλά χωρίς να στερούν από το σώμα τους τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τα οποία χρειάζονται και για την ανατροφή των παιδιών”.

Ποιες είναι οι ατασθαλίες σου;
“Μου αρέσει να μαγειρεύω ένα βραζιλιάνικο φαγητό που λέγεται feijoada. Γενικά μου αρέσει να η βραζιλιάνικη κουζίνα. Επίσης τρελαίνομαι για σουφλέ σοκολάτας”.

Κάνεις κάποιες ασκήσεις πριν βγεις στην πασαρέλα;
“Όχι πραγματικά. Λέω μόνο μια μικρή προσευχή. Μετά το show, θα το γιορτάσω με πολύ φαγητό και χορό.”

And More